Marian Postat Februarie 5, 2017 Partajează Postat Februarie 5, 2017 Vedeti ca-i Dragnea in studiou la Antena 3. Si ce legatura are asta cu topicul de aici? PS: Taie acel "u", n-are ce sa caute acolo... Ca tot vorbim de corectitudine Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 5, 2017 Partajează Postat Februarie 5, 2017 Vedeti ca-i Dragnea in studiou la Antena 3. Avem guvern,avem prim ministru...cine e liviu dragnea? Link spre comentariu
dany_cta Postat Februarie 5, 2017 Partajează Postat Februarie 5, 2017 Dragnea ca Dragnea, dar cine sau ce este Antena 3 ? Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 5, 2017 Partajează Postat Februarie 5, 2017 Pe bune, va rog, lasati naibii politica aici... Zau asa!!! Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 5, 2017 Partajează Postat Februarie 5, 2017 Ce mai contează ? http://www.sport.ro/show/astea-sunt-cele-mai-tari-35-de-perle-ale-oamenilor-de-fotbal-din-romania.html . Citatele sunt absolut superbe !Merită să irosiți câteva clipe din viață pentru a vă distra !Nu uitați , cititul nu doare . Link spre comentariu
danpin Postat Februarie 5, 2017 Partajează Postat Februarie 5, 2017 Atat iti trebuie,sa-i corectezi.Crede-ma ca am incercat la modul cat se poate de politicos si retinut sa-i fac pe cativa sa se corecteze,dar reactia a fost una destul de greu de reprodus.El asa stie,asa face,si ce stie el nu e gresit,eu habar n-am.I-am dat pace si asta e,daca te pui la mintea prostului nu ajungi prea departe,ca o are odihnita.Mai rau o sa fie cand o sa fie ei majoritari...o sa spuna ca noi care incercam sa scriem corect suntem in culpa.Nu mai este mult pana atunci. Pai atunci lasa si tu spatiu intre punct si urmatoarea propozitie. Si ce legatura are asta cu topicul de aici? PS: Taie acel "u", n-are ce sa caute acolo... Ca tot vorbim de corectitudine Ai dreptate, multumesc pentru atentionare. Pe viitor nu voi mai gresi. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 5, 2017 Partajează Postat Februarie 5, 2017 Pai atunci lasa si tu spatiu intre punct si urmatoarea propozitie. Chiar nu vreau.Daca nu-ti place,da-ma in judecata.Nu consider asta ca pe o greseala gramaticala.Nici cu diacritice nu scriu,si nu ca n-as sti sa folosesc tastatura pt limba romana,ci doar din comoditate.Daca ai gasit nod in papura doar ca sa te dai destept,ai reusit. Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 5, 2017 Partajează Postat Februarie 5, 2017 Grigore Alexandrescu Câinele şi căţelul "Cât îmi sunt de urâte unele dobitoace, Cum lupii, urşii, leii şi alte câteva, Care cred despre sine că preţuiesc ceva! De se trag din neam mare, Asta e o-ntâmplare: Şi eu poate sunt nobil, dar s-o arăt nu-mi place. Oamenii spun adesea că-n ţări civilizate Este egalitate. Toate iau o schimbare şi lumea se ciopleşte, Numai pe noi mândria nu ne mai părăseşte. Cât pentru mine unul, fieştecine ştie C-o am de bucurie Când toată lighioana, măcar şi cea mai proastă, Câine sadea îmi zice, iar nu domnia-voastră." Aşa vorbea deunăzi cu un bou oarecare Samson, dulău de curte, ce lătra foarte tare. Căţelul Samurache, ce şedea la o parte Ca simplu privitor, Auzind vorba lor, Şi că nu au mândrie, nici capricii deşarte, S-apropie îndată Să-şi arate iubirea ce are pentru ei: "Gândirea voastră, zise, îmi pare minunată, Şi sentimentul vostru îl cinstesc, fraţii mei." - "Noi, fraţii tăi? răspunse Samson plin de mânie, Noi, fraţii tăi, potaie! O să-ţi dăm o bătaie Care s-o pomeneşti. Cunoşti tu cine suntem, şi ţi se cade ţie, Lichea neruşinată, astfel să ne vorbeşti?" - "Dar ziceaţi..." - "Şi ce-ţi pasă? Te-ntreb eu ce ziceam?Adevărat vorbeam, Că nu iubesc mândria şi că urăsc pe lei, Că voi egalitate, dar nu pentru căţei." Aceasta între noi adesea o vedem, Şi numai cu cei mari egalitate vrem. Link spre comentariu
danpin Postat Februarie 5, 2017 Partajează Postat Februarie 5, 2017 Chiar nu vreau.Daca nu-ti place,da-ma in judecata.Nu consider asta ca pe o greseala gramaticala.Nici cu diacritice nu scriu,si nu ca n-as sti sa folosesc tastatura pt limba romana,ci doar din comoditate.Daca ai gasit nod in papura doar ca sa te dai destept,ai reusit. Relax. Se citeste mai usor textul in primul rand, apoi asa si este corect, cu spatiu. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 5, 2017 Partajează Postat Februarie 5, 2017 Și uite așa a devenit forumul unul mai bun..... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 5, 2017 Administratori Partajează Postat Februarie 5, 2017 Deci sunt lamurit in privinta ideilor voastre "cum sa facem un forum mai bun" Eu va propun altceva, cui nu-i va place aici poate sa isi faca un forum personal mai bun... si asa este la moda Link spre comentariu
Postări Recomandate