Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu vreti sa facem macar un forum mai bun ?

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 85
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Sa se faca o sectiune separata pentru cei cu pregatire serioasa, cu numele real, cum este pe forumurile medicale. Medicii au alt statut decat userii ceilalti. Adica sa fie Elforum (partea serioasa) si ceva de genul Softpedia (sofereala) pentru incepatori. In felul asta ar exista o sectiune de nivel ridicat, care sa le placa si strainilor.

Link spre comentariu

Am mai spus-o si cu alte ocazii, o spun si aici, am avut conversatii private cu Dxxx si intotdeauna mi s-a parut un om agreeabil si cu principii bine definite, poate ca tocmai principiile sale sunt problema aici, nu stiu, doar presupun, abordeaza lucrurile gresit dar pentru motive bune, in viziunea sa trebuie sa se insiste pe corectitudinea tehnica, ( asta judecand dupa explicatiile sale de la sectiunea moderatorilor ) si sunt de acord ca este bine sa evitam erori nefericite, numai ca mai toate sectiunile tehnice sunt populate de exemple nefericite si foarte greu de combatut mai ales atunci cand este vorba despre erori de la utilizatori vechi si eventual cu o anumita varsta, situatii in care o schimbare radicala de viziune este foarte greu de realizat, probleme de genul asta au fost si pe la amplificatoare si alimentatoare si probabil si pe la alte sectiuni mai populare... Oricum dupa o discutie la sectiunea moderatorilor in care chiar el a cerut lamuriri cu privire la atitudinea fata de erorile tehnice, cred ca a inteles si el ca ar fi mai utila o alta abordare, una mai flexibila.

Sfatul meu este sa luati legatura cu el in privat daca apar scantei pe forum, sa incercati sa-i explicati in mod civilizat opinia voastra, am convingerea ca veti gasi un partener de conversatie la fel de civilizat, refuz sa cred ca a fost asa doar cu mine, nu-s eu cu nimic mai deosebit.

Link spre comentariu
  • Administratori

p.s. tinta descreieratului au fost mult mai multi useri care au primit mesaje pe privat cum am primit si eu. D'aia eu am rabdare si intelegere.

Te rog sa te abtii !

Nu zic ca moderatorii sunt usa de biserica dar nici sa fie luati la suturi de oricine are chef nu este in regula.

Eu va propun sa cititi regulamentul forumului unde va explica ce sa faceti in caz ca sunteti nedreptatiti(sau credeti asta) de catre un moderator.

Astept idei pentru a face un forum mai bun... nu gargara la adresa unuia sau altuia

Vreti sa schimbam anumiti moderatori ?

Nici o problema

Aveti unul mai bun ?

Vrei locul ? Crezi ca faci fata unor useri "destepti" ?

Link spre comentariu

"Astept idei pentru a face un forum mai bun... "

Banu, adica parale si moderatori platiti, care sa stea mai mult pe forum, minin 8 ore pe zi fiecare, sa nu existe sectiune descoperita. Stergerea postarilor off topic si a celor cu insulte etc. etc.

Bilet de intrare pentru cine vrea sa intre pe forum, ca tot o ardem ca suntem de dreapata.

Link spre comentariu

Si oamenii or sa plece si o sa se "inmatriculeze la bulgari" ca acolo e gratis.

Da, posibil. Dar eu nu-ti doresc sa ai accident (auto) cu unul inmatriculat in Bulgaria, eventual cu o asigurare falsa.

Tu poti sa pleci in Bulgaria, e si aproape de tine...poti sa pleci si pe mare...

Link spre comentariu

Am rugat moderatorul de la Leduri să fie mai tolerant și să nu mai facă exces de zel nejustificat. Cazul lui cocochannel a fost într-adevăr o exagerare, omul chiar nu avea intenție de a face ,,trolling,, acolo.Asta ca să fie clar punctul meu de vedere....

Validae , foarte util forumului ar fi sa definesti notiunea de trolling, ca sa inteleaga toata lumea despre ce e vorba. Ai acolo un exemplu perfect, doar ca nu ai curaj sa-l numesti.

Am mai spus-o si cu alte ocazii, o spun si aici, am avut conversatii private cu Dxxx si intotdeauna mi s-a parut un om agreeabil si cu principii bine definite, poate ca tocmai principiile sale sunt problema aici, ........... am convingerea ca veti gasi un partener de conversatie la fel de civilizat, refuz sa cred ca a fost asa doar cu mine, nu-s eu cu nimic mai deosebit.

Marian si eu te gasesc agreabil pentru ca esti cojudetean, cu toate ca pitestiul e mai aproape de tine decat targovistea, dar nu e vorba de personalitatea fiecaruia sau de exemplele considerate nefericite sau eronate, pentru ca nu suntem nici judecatori, nici somitati in vreun domeniu ca sa decidem, ci de cum se face moderarea si cum sunt tratati userii. Este o obligatie sa-i jignim, o politica sau o mandrie ? Daca ala ma face troll, altul tot asa, pai atunci ce sa-i cer lui dany_cta cand zice ca imi fac clone sa injur si sunt bolnav mental. Esti cel mai in masura sa apreciezi ce spun pentru ca ai testat-o pe pielea ta, ai fost denigrat, ti-au fost prescrise diagnostice si tratamente de unii care se plictiseau si acum orice user nu mai sta sa se gandeasca daca a gresit ceva sau daca ai dreptate, in secunda doi isi face clone si trece la manjit tot forumul, lucru care cam ce impact crezi ca are asupra imaginii forumului.

Domnul Administrator.

Imi e clar ca am o problema de comunicare pentru ca nu inteleg de la ce sa ma abtin ? Adica se justifica jignirea userilor la gramada pentru ca moderatorii primesc mailuri jignitoare la fel ca si nemoderatorii ? Se incearca inducerea ideii ca iau in suturi moderatorii la gramada ? Pai multi chiar sunt usa de biserica, nici n-as putea sa-i insir pe toti, doar lista cu cei care fac un deserviciu forumului e scurta.

Idei vam propus inca din 2013, de cand v-am semnalizat pe cel care isi facea clone ca sa ma injure pe privat si mi-ati propus public sa ma adresez politiei, ca oricum sunt si asa destui tampiti care va fac sa pierdeti timpul pe la tribunal si pe la politie. Cam astea au fost cuvintele atunci, v-am zis ca o sa se intample exact ce se intampla acum si ati considerat-o un atentat la respectabilitate, ca urmare am fost banat definitiv si la scurt timp marian a explicat tot pe public ca v-am injurat pe privat si d'aia am fost banat (e drept ca ulterior a intors-o).

Sugestiile mele chiar nu au interesat. De facut fata e discutabil. Eu cred ca si catelul meu ar fi capabil sa modereze mai bine in multe situatii, iar moderare nu inseamna obligatia de a raspunde la orice postare (cand nu e trafic o fi) si nici asumarea rolului lui Dumnezeu care transeaza orice situatie tehnica.

Daca intentiile mele bune sunt doar o gargara atunci o sa ma abtin, pana pe la 1 mai, fiindca pot.

Link spre comentariu

Eu nu dau doi bani pe utilizatorii acestui forum, nici pe regulile sau moderatorii lui si nu o spun cu superioritate.Si eu am facut de-a lungul vremii tot felul de greseli sau gesturi violente.Totusi concluzia finala este exact asta:

Toti sunt o apa si-un pamant.

Regulamentele sunt un gard peste care sar Dulaii, pe sub care trec cateii si la care se-opresc Boii!

Apreciez doar persoanele private cu care intru in contact prin intermediul acestui forum, omul din spatele utilizatorului.

Rand pe rand, toate persoanele serioase care au trecut pe aici s-au retras complet in viata privata si nu vad nici un beneficiu in a-si expune cunostintele unui public rauvoitor, micinos sau care are intentii ascunse disimulate in tot felul de abureli.

La capitolul abureli, e foarte greu ca cineva sa-i intreaca pe romani.Ma stiu pe mine insumi, nu am nevoie de alt exemplu.

Va place sau nu...majoritatea celor care sunt cu adevarat profesionisti in domeniul electronicii privesc domeniul asta cu respectul cuvenit unei stiinte exacte si nu mai publica aici nimic, sau daca o fac este extrem de rar.

Cei care inca o fac nu au avut suficient timp sa-si dea seama ce pierdere uriasa de timp si nervi este....

Daca simt nevoia sa mai scriu cate ceva ,dar mi-am pierdut contul indiferent de motiv, dureaza cateva minute sa imi fac un cont nou, zic ce am de zis si ma doare fix la un km in fata penis-ului care sunt consecintele.

Recomand aceeasi atitudine oricui vrea sa aiba pace.

In lumea binevoitoare se investeste timpul personal in dezvoltarea platformei Wikipedia.Informatie gratis, bogata si in general de calitate.

Ai nedumeriri crase: cauta datasheet-uri, articole tehnice pe forumuri controlate si moderate la sange, cumpara carti de specialitate si asta este.

Am mai spus-o si o repet:

Acest forum nu isi plateste moderatorii direct, cu banu jos si cu impozitele la zi.Singura metoda de a-si rasplati moderatorii este sa-i incurajeze sa isi vanda produsele proprii prin intermediul forumului pe care il modereaza.

Bineinteles ca moderatorii care considera asta ca o potentiala metoda de plata pt timpul si nervii consumati pe aici vor abuza de regulament in folosul lor.Au mai facut-o si o vor mai face.

Daca as pune intrebari delicate de genul: care este adevaratul motiv pt care majoritatea atasamentelor de pe forum au disparut acum cativa ani ...sigur voi primi alt raspuns decat ala pe care il stiu din surse private.Asa ca ..

Degeaba zice Admin-ul si locotenentul sau DRACU-GOL-IN-CAP ca saracii moderatori trebuie sa lupte cu prostia romaneasca ...etc.

Moderatorii nu trebuie sa lupte deloc.

Pot fi impartiali cu toata lumea, sau implicati in bussiness-uri personale cu alti membri ai forumului si intotdeauna vor ocroti pe cine vor ei ca asta-i Romania.

Eu am propus sa fiu lasat sa public direct la pubela.Astfel nu mai am nici un meci la vedere si nu mai compromit pe nici un domn cu afaceri ascunse.

As cere niste coduri pe care sa le foloseasca doar cei care vor sa publice la pubela, iar ce se publica acolo sa fie vazut doar de cei care au codurile, astfel incat forumul sa nu mai fie , vezi doamne, compromis de atitudinea utilizatorilor necontrolati!

Editat de spirochetu
Link spre comentariu

...Marian si eu te gasesc agreabil pentru ca esti cojudetean, cu toate ca pitestiul e mai aproape de tine decat targovistea, dar nu e vorba de personalitatea fiecaruia sau de exemplele considerate nefericite sau eronate, pentru ca nu suntem nici judecatori, nici somitati in vreun domeniu ca sa decidem, ci de cum se face moderarea si cum sunt tratati userii. Este o obligatie sa-i jignim, o politica sau o mandrie ? Daca ala ma face troll, altul tot asa, pai atunci ce sa-i cer lui dany_cta cand zice ca imi fac clone sa injur si sunt bolnav mental. Esti cel mai in masura sa apreciezi ce spun pentru ca ai testat-o pe pielea ta, ai fost denigrat, ti-au fost prescrise diagnostice si tratamente de unii care se plictiseau si acum orice user nu mai sta sa se gandeasca daca a gresit ceva sau daca ai dreptate, in secunda doi isi face clone si trece la manjit tot forumul, lucru care cam ce impact crezi ca are asupra imaginii forumului....

Nu ca ar fi relevant, dar distanta pana la Pitesti, e cam aceeasi ca si pana la Targoviste ( fireste ca-mi place mai mult tgv ).

Dxxx nu-i un moderator abuziv, nu cred in ipoteza asta, si mai cred ca in timp problemele semnalate acolo se vor estompa, semnalele lasate de el pe sectiunea moderatorilor ma indreptatesc sa sustin asta. Apoi ca o opinie pur personala ( a mea ) imagineaza-ti ca vii undeva dupa o experienta respectabila intr-un domeniu, cu convingerile si mentalitatea din dotare, adanc intiparite pe cerebel, si ti se cere sa-ti schimbi dramatic atitudinea fata de anumite chestiuni, nu-i tocmai usor asa-i?

Cat despre razboiul clonelor, nu pot eu controla sanatatea mentala a utilizatorilor, fireste ca nu m-am simtit magulit de ce spunea acel individ dar pana la urma cine ma cunoaste si mi-a urmarit activitatea, stie suficient despre mine, si fiecare este liber sa creada fix ce doreste despre persoana mea. Imaginea forumului sunt de acord ca ar putea avea de suferit, dar nu-mi pot asuma responsabilitatea pentru dezechilibrul psihic al unui individ, Vasile a luat masuri in acest sens, masuri care vad ca functioneaza, deci ne vedem fiecare de ale noastre si continuam activitatea :)

Link spre comentariu

Spirochetule, dacă tot ai un așa de puțin respect pentru utilizatorii acestui forum, fă-ne un pustiu de bine și nu mai intra domnule pe aici. Du-te pe un forum exclusiv pentru specialiști în electronică, unde ți se permite să-i înjuri și să-i jignești pe cei ale căror păreri nu-ți plac.Dar mă îndoiesc să existe așa ceva, chiar pe măsura pretențiilor tale.Deci nu am nicio îndoială că ne vom întâlni iar, dar măcar alege un nume mai uman și dacă ai atâta curaj, pune o poză reală la profil.Să vedem și noi cine ne înjură, așa bărbătește.....

Link spre comentariu
  • Administratori
spirochetu

Care au fost sugestiile tale ?

Insira aici cateva scurt si la obiect

Nimeni nu trebuie sa se lupte cu nimeni, unii stau bine cu imaginatia si interpretarile

Inca astept idei serioase si practice, nu va chinuiti sa scrieti romane sf ca nu am timp sa le citesc

Link spre comentariu

NU! Hotii la puscarie ! de ce sa il elibereze? Protestez !

Forumul mai bun il fac oamenii si moderatorii care nu se cred mari politicieni. O fi regulamentul acolo dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii spargi capul omului cu el sau sa il banezi la primul adevar sau parere (care tot adevar este pentru el) despre forumul actual.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări