cri Postat Decembrie 21, 2004 Partajează Postat Decembrie 21, 2004 Caut schema unei combine FISHER cu stk 4131 . Nu am gasit nici data sheet la acest circuit . Sigur este finalul ars asa ca vreau sa stiu daca mai merita sa o repar. Am vazut pe un site bulgaresc ca ar fi de 2*20 W la +/- 34,5 v. Combina are doua cass cu un fel de servo pe mecanica, tuner 88-108 si un corector RIIA pentru doza magnetica foarte bun . Suna extraordinar cu niste boxe Unitra de 2* 50 w . Are si reglaj de ton cu "midd" si un design superb. Va rog sa ma ajutati cu o schema a aparatului (putin probabil , dar sper , sau cu data sheet la stk 4131 II Link spre comentariu
al_ex Postat Decembrie 21, 2004 Partajează Postat Decembrie 21, 2004 De la prietenul google citire: http://alldatasheet.com/datasheet-pdf/v ... K4131.html Link spre comentariu
cri Postat Decembrie 21, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2004 Multumesc mult. Sunt si eu prieten cu "Goooogle" dar sunt sigur ca tu stiai de adresa respectiva , ca eu nu am reusit sa dau de ea .Inca o data multumesc si "Sarbatori Fericite" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum