Vizitator viobio Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 (editat) Duminica pe data de 12.02.2017 organizez o intilnire a constructorilor,pasionatilor de aparatura audio cu tuburi.Intilnirea va avea loc intre orele 9...14Locatia este in Bucuresti,sector 5,Calea Rahovei 266..268 ,in incinta SC Electromagnetica SA ,corp 3 ,subsol.In aceasta sala vor avea loc auditiile https://www.facebook.com/MusicStudio37Electromagnetica/ Editat Februarie 2, 2017 de viobio Link spre comentariu
viopa Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Buna seara! Daca as fi mai aproape de Bucuresti sau s-ar inventa teleportarea, as veni si eu. Dar asa sincer imi pare rau ca nu pot participa. Succes organizatorilor ! Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Duminica pe data de 12.02.2017 organizez o intilnire a constructorilor,pasionatilor de aparatura audio cu tuburi.Intilnirea va avea loc intre orele 9...14Locatia este in Bucuresti,sector 5,Calea Rahovei 266..268 ,in incinta SC Electromagnetica SA ,corp 3 ,subsol.In aceasta sala vor avea loc auditiile https://www.facebook.com/MusicStudio37Electromagnetica/ Am sa vin si eu, multumesc anticipat gazdei. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Am sa vin si eu, multumesc anticipat gazdei.Va astept cu mare placere. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Pot participa si ...novicii ? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 (editat) Pot participa si ...novicii ? Ce intrebare este asta ? Oricine este binevenit ,cei care nu au ce cauta la intilnire se stiu singuri ,nu este nevoie sa-i nominalizez de fiecare data. Editat Februarie 3, 2017 de viobio Link spre comentariu
spirochetu Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Ce intrebare este asta ? Oricine este binevenit ,cei care nu au ce cauta la intilnire se stiu singuri ,nu este nevoie sa-i nominalizez de fiecare data. de parca ti-a cerut vreunul dintre ei mila si indurare in genunchi...ori au venit cumva deghizati sa nu fie recunoscuti si au fost demascati?! Cei patru care nu au voie sunt trei: Luca si Matei, nu? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 S-a pus problema deghizării mai demult. Era vorba de o lampă anume. Link spre comentariu
byt Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 (editat) buna seara Confirm prezenta la intilnire cu amplificatorul 6P3S PP ultraliniar bogdan Editat Februarie 3, 2017 de byt Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Te asteptam . Link spre comentariu
misaastra Postat Februarie 12, 2017 Partajează Postat Februarie 12, 2017 Buna seara, Am si eu o intrebare in legatura cu o comanda de pe tubetown.de......Am incercat sa-mi fac cont pe site dar imi cere VAT -ul la o rubrica. Eu nu am firma (sunt persoana fizica) si nu ma lasa sa ma inregistrez fara acel cod. I-as ruga pe cei care au mai comandat de acolo sa-mi dea o solutie. (multumesc anticipat!) Link spre comentariu
George Postat Februarie 13, 2017 Partajează Postat Februarie 13, 2017 Eu am lasat acele doua campuri despre "company" necompletate si am putut sa imi fac cont pe acel site. Link spre comentariu
misaastra Postat Februarie 13, 2017 Partajează Postat Februarie 13, 2017 Eu am lasat acele doua campuri despre "company" necompletate si am putut sa imi fac cont pe acel site. Multumesc. Am mai incercat o data si am reusit! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1281569438604507&id=100002543885332Ceva poze de la intilnirea lamparilor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum