morocanosul Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 (editat) Am vazut o reclama care sustine ca o centura de ..lana si niste magneti puternici va pot ameliora durerile de cap, spate,articulare si impiedicarea depunerii de nisip la rinichi(formarea calculilor),afectiuni ale prostatei si inca o gramada de afectiuni...! A mai folosit cineva asa ceva? Cum actioneaza asupra organismului? Daca vrei sa o confectionezi acasa,cat de "puternici" ar trebui sa fie magnetii? Parca mi-ar prinde bine,incep sa "rugineasca" articulatiile...! PS. Lana ce rol are inafara de a sustine magnetii ? Editat Februarie 2, 2017 de morocanosul Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Una logica,incalzire locala. Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Ajuta ca lumanarea la capul mortului. Link spre comentariu
icar Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 http://www.elforum.info/topic/122235-si-marmota-invelea-ciocolat-in-staniol/ Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Mai era una cu magnetii...cei atasati pe furtunele de alimentare cu carburant ale motorului....cica scadea consumul drastic...mergea masina doar cu miros de benzina. Mai fac si smecherii un ban pe spatele naivilor! Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Am citit din greseala "Teapa cu magneti" si abia apoi am vazut defapt numele corect. Link spre comentariu
djlove Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Cand SI sistemul medical este la pamant, lumea incepe sa se lege de orice prostie apare in media, pur si simplu nu mai sti in ce sa crezi. Pe asta se bazeaza si conducerea, indobitocirea maselor. Link spre comentariu
morocanosul Postat Februarie 3, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2017 La noi asa este de cand lumea...vesnic sistemul fiind in coma,oamenii apeleaza la orice metode alternative....noroc ca plantele medicinale nu au nevoie de...ordonante, ca sa creasca...! Link spre comentariu
Postări Recomandate