Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TRAF ? HELP ?

Vizitator hackdoom

Postări Recomandate

Vizitator hackdoom

am un trasformator , cu u-uri stiu ca am + - 65 V in secundar....de unde l-am luat pe sigurantele dinaintea c-urilor scria 6,3 amperi , nu stiu daca are vre-o relevantaNU SE POATE CALCULA ...cati amperi imi pote furniza?makar in marevre-o metoda ....home made....Nu cunosc puterea lui....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pentru a evalua corect puterea trafului masoara suprafata sectiunii miezului (adica inmulteste latimea unei tole cu grosimea pachetului de tole). Sectiunea miezului (in cm patrati) o imparti la ....hmmm 1,3 daca presupunem o calitate medie a tolelor . Numarul rezultat il ridici la patrat si afli puterea maxima a primarului .Bineinteles ca puterea asta depinde de calitatea tolelor - pt tole mai bune-->putere mai mare la aceeasi sectiune a miezului . Insa tu cum ai vrut o aproximare coeficientul ala de 1,3 ar fi cel mai potrivit . Pentru puterea pe care o poti scoate din secundar se inmulteste puterea maxima a primarului cu 0.8 - 0.85 pt puteri sub 200 w sau cu 0.9 - 0.95 pt puteri peste 200w . Intensitatea maxima a curentului din secundar (adica amperii pe care ii scoate) ii poti afla impartind puterea din secundar la tensiunea masurata in secundar (asta in cazul in care are un singur secundar - daca are mai multe ...e mai complicat).

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări