Vizitator Focus Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Buna ziua.. am un Ford Focus 2 cu senzori parcare OEM si de la un timp nu au mai mers si cand m-am uitat la ei era mufa de la alimentare intrerupta.. nu stiu cum dar era intrerupta. In mufa aceea intrau 2 cabluri(Unul rosu(+) si unul negru(-)) si ieseau 4 pini toti 4 conectati.. cand am desfacut mufa am gasit 3 cabluri rosii si 1 negru. Am cautat sa cumpar mufa si nu am gasit.. si m-am gandit sa le bag pe direct cam cum ar trebui sa le lipesc.. niste sfaturi/idei. Multumesc anticipat, ma scuzati de eventualele greseli de exprimare sau ortografie am scris de pe telefon in fuga. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 (editat) Daca stii cum arata mufa,cauta pe Ade.........da,AD,..............com,Miv.........om. Sigur o sa gasesti. De conectat, e usor de conectat, daca-ti notezi pe o hirtie, cum sint conectate cablurile. De lipit poti sa le lipesti pe direct cu conditia sa identifici corespondenta dintre ele(cabluri). Ca sa fie totul in regula,zonele lipite a cablurilor,sa fie izolate cu tub termocontractil. Mare grija ca lipiturile sa fie cum trebuie,pentru a nu avea surprize mai tirziu. Editat Februarie 2, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum