Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mufa alimentare senzori parcare

Vizitator Focus

Postări Recomandate

Vizitator Focus

Buna ziua.. am un Ford Focus 2 cu senzori parcare OEM si de la un timp nu au mai mers si cand m-am uitat la ei era mufa de la alimentare intrerupta.. nu stiu cum dar era intrerupta. In mufa aceea intrau 2 cabluri(Unul rosu(+) si unul negru(-)) si ieseau 4 pini toti 4 conectati.. cand am desfacut mufa am gasit 3 cabluri rosii si 1 negru. Am cautat sa cumpar mufa si nu am gasit.. si m-am gandit sa le bag pe direct cam cum ar trebui sa le lipesc.. niste sfaturi/idei. Multumesc anticipat, ma scuzati de eventualele greseli de exprimare sau ortografie am scris de pe telefon in fuga.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GEO 53 BN

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca stii cum arata mufa,cauta pe Ade.........da,AD,..............com,Miv.........om. Sigur o sa gasesti. De conectat, e usor de conectat, daca-ti notezi pe o hirtie, cum sint conectate cablurile. De lipit poti sa le lipesti pe direct cu conditia sa identifici corespondenta dintre ele(cabluri). Ca sa fie totul in regula,zonele lipite a cablurilor,sa fie izolate cu tub termocontractil. Mare grija ca lipiturile sa fie cum trebuie,pentru a nu avea surprize mai tirziu.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări