Sorin Schiriac Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 zi-mi codul de pe bareta si trimit cate barete vrei de lg,din tv noi sparte. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 Multumesc, maine la 10 cred ca-l aduce la consult. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Sunt curios daca leduri defecte sunt pe bareta cu ledul strapat. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Sunt curios daca leduri defecte sunt pe bareta cu ledul strapat. Cu siguranta pe acea bareta vor fi !! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Citat: Cu siguranta pe acea bareta vor fi !! Da , a fost pe aceeasi bareta. Dar de unde atata siguranta ? Am mai scris, voi stiti niste secrete si nu vreti sa ni le spuneti si noua. De fapt sunt 12 barete, 6 cu 5 LED-uri si 6 cu 4 LED-uri. 6 barete in serie sunt pe un generator de curent iar restul de 6 sunt pe alt generator de curent. Primul a fost pe o bareta cu 4 iar acum este pe o bareta cu 5. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Pentrucă strapand un led creste tensiunea pe celelalte .Nu e nici un secret. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Citat: Cu siguranta pe acea bareta vor fi !! Da , a fost pe aceeasi bareta. Dar de unde atata siguranta ? Am mai scris, voi stiti niste secrete si nu vreti sa ni le spuneti si noua. De fapt sunt 12 barete, 6 cu 5 LED-uri si 6 cu 4 LED-uri. 6 barete in serie sunt pe un generator de curent iar restul de 6 sunt pe alt generator de curent. Primul a fost pe o bareta cu 4 iar acum este pe o bareta cu 5. Nu avem secrete dar din experiente am invatat de aceea atunci cand ni se cere ajutor il dam,ledurile pe bareta sant inseriate iar cand pui strap pe unul dintre ele creste tensiunea pe celelalte,parerea mea este sa schimbi toate ledurile de pe acea bareta .ai vazut ca baretele tale nu corespund cu cele pe care ai vrut sa le ei? Daca nu te descurci cu schimbatul ledurilor unul dintre colegi ,,Sorin Chiriac ,, a zis sa-i trimiti codul de barete si te serveste Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Deci la un driver de LED-uri daca faci scurt pe un LED creste tensiunea pe celelalte!!! Daca ati fi pe domeniul lui @Dxxx ati lua cel putin 3 zile pauza. Cred ca a scris un roman pe forum despre alimentarea in curent constant a LED-urilor ! Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Deci la un driver de LED-uri daca faci scurt pe un LED creste tensiunea pe celelalte!!! Daca ati fi pe domeniul lui @Dxxx ati lua cel putin 3 zile pauza. Cred ca a scris un roman pe forum despre alimentarea in curent constant a LED-urilor ! Ok daca vrei sa iei seama ce am zis eu si dan cod care totusi are o experienta destul de vasta in domeniu ,bine daca nu esti liber sa crezi si sa faci cum vrei ,noi ti-am zis de la inceput ca se va intoarce tv-ul cu leduri arse pe acelasi traseu cu strapul.Daca de aici nu ai dedus ca e problema inseamna ca e inutil sa mai pierdem timpul cu explicatii.ai de ales sa schimbi ledurile sau bareta cu altele bune conform codului de pe bareta. Link spre comentariu
orgasmo Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Daca ati fi pe domeniul lui @Dxxx ati lua cel putin 3 zile pauza. http://www.elforum.info/topic/120448-blit-foto-cu-led-uri/ http://www.elforum.info/topic/121559-stie-cineva-ce-fel-de-led-uri-sunt-acestea/ http://www.elforum.info/topic/118912-speranta-de-viata-led-semnificatie-reala/ Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 (editat) Citat: mihaicozac 418 posts Locatie:Luftenberg, Austria Posted 23 November 2016 - 09:31 PM Eu schimb leduri prin TV-uri pe bandă rulantă, că pică ca muştele. TV-uri de 2-3 ani vechime, abia ieşite din garanţie. Mai ales cele mai noi, făcute de mântuială, cu 20 leduri la un panel de 40". Fabricantul le testează în blană la asamblare şi aşa rămân, că nu toată lumea ştie de "Backlight Level", şi dau doar luminozitatea mai jos, apoi se miră de ce nu mai merge TV-ul şi înjură fabricantul. Cele mai solide de până acuma mi s-au părut cipurile 3030 Osram Duris. Ledurile Samsung 3030 sunt o mare dezamăgire. Deci un meserias le schimba pe banda rulanta. De ce sa nu cred ca al doilea LED era programat sa pice si nu a picat din cauza scurtului? @orgasmo: nu m-am prins ce este cu cele 3 trimiteri/ adrese. Editat Martie 31, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Deci la un driver de LED-uri daca faci scurt pe un LED creste tensiunea pe celelalte!!! Daca ati fi pe domeniul lui @Dxxx ati lua cel putin 3 zile pauza. Cred ca a scris un roman pe forum despre alimentarea in curent constant a LED-urilor ! Da creste tensiunea pe celelalte clar asta o stiu toti cei care se ocupa cu depanarea TVurilor LED.Si din experienta straparea unui sau a mai multor duce repede la defectarea celorlalte.100% este asa. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Citat: mihaicozac 418 posts Locatie:Luftenberg, Austria Posted 23 November 2016 - 09:31 PM Eu schimb leduri prin TV-uri pe bandă rulantă, că pică ca muştele. TV-uri de 2-3 ani vechime, abia ieşite din garanţie. Mai ales cele mai noi, făcute de mântuială, cu 20 leduri la un panel de 40". Fabricantul le testează în blană la asamblare şi aşa rămân, că nu toată lumea ştie de "Backlight Level", şi dau doar luminozitatea mai jos, apoi se miră de ce nu mai merge TV-ul şi înjură fabricantul. Cele mai solide de până acuma mi s-au părut cipurile 3030 Osram Duris. Ledurile Samsung 3030 sunt o mare dezamăgire. Deci un meserias le schimba pe banda rulanta. De ce sa nu cred ca al doilea LED era programat sa pice si nu a picat din cauza scurtului? @orgasmo: nu m-am prins ce este cu cele 3 trimiteri/ adrese. Mai sa fie ,al naibii led sa ars ca era programat sa se arda exact dupa ce ai intervenit tu pe bareta!!! acum hai sa facem teoria conspiratiei,schimba ledurile sau bareta si o sa fie ok. Eu am schimbat ceva leduri si nu sa intors nici un tv cu alte leduri arse sau probabil nu au fost programate. Ledurile au si ele o limita de viata la unele modele tin 2 ani la altele 3-4 ani,depinde cat de mult este folosit ,daca unii il folosesc pe post de veoza normal sa pice mai repede. Link spre comentariu
adydep Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 (editat) Ori zenner 3V6,ori 5 diode 1N4007 în conducție directă(sau de cât e ledul)-în locul fiecărui led. "Măgăria" cu ștrap a ținut cel mai mult 7 luni la un tv . Editat Martie 31, 2017 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Da creste tensiunea pe celelalte clar asta o stiu toti cei care se ocupa cu depanarea TVurilor LED.Si din experienta straparea unui sau a mai multor duce repede la defectarea celorlalte.100% este asa. Si nu numai a ledurilor.... Ori zenner 3V6,ori 5 diode 1N4007 în conducție directă(sau de cât e ledul)-în locul fiecărui led. "Măgăria" cu ștrap a ținut cel mai mult 7 luni la un tv . Eu nu inteleg un lucru,desfaci un panel vezi ca are ars un led si tu faci strap ca sa ce? sa il desfaci din nou dupa un timp sa schimbi mai multe leduri? nu mi se pare logic acest lucru inutil !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum