Vizitator Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 (editat) 1 hour ago, niculae said: Aici sunt nedumerit, becul nu ar trebui sa ramana aprins daca defectul ar fi pe leduri? fiecare model de invertor are diferit protectia pe consumul ledurilor, asa ca treaba cu becul nu e concludenta, eu la LG nu am gasit pana acum invertor defect decat leduri defecte, dar oricum nimic nu este exclus..... Editat Noiembrie 19, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
niculae Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Salut, nu am mai avut rabdare si l-am desfacut, verificat toate ledurile ( fiecare in parte ) si pe fiecare rand este cate un led ars. Nu am verificat cu multimetru, le-am aprins cu 5,2v cam pe acolo au vrut sa se aprinda. Deci in concluzie, avea dreptate Dl Costica LCD cu desfacutul si facutul si de asemenea si D-voastra Dl Florinel TV. Acum problema o pun altfel, ce fel de leduri sunt, la cati volti , si daca nu-s prea prea, unde le gasesc prin Buc? Cu respect! Acum 48 minute, Costica LCD a spus: fiecare model de invertor are diferit protectia pe consumul ledurilor, asa ca treaba cu becul nu e concludenta, eu la LG nu am gasit pana acum invertor defect decat leduri defecte, dar oricum nimic nu este exclus..... Eu asa gandeam, si vad ca nu era corect. Cat traim invatam! Cat despre leduri arse, se vede ca aveti multa experienta in domeniu! Mii de multumiri pt tot sprijinul oferit Cu respect! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Ai PM 1 Link spre comentariu
niculae Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Multumesc mult. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 20, 2018 Partajează Postat Noiembrie 20, 2018 7 hours ago, niculae said: le-am aprins cu 5,2v cam pe acolo au vrut sa se aprinda. Daca sa aprins cu 5,2V, evident ca sunt leduri de 6V Link spre comentariu
niculae Postat Noiembrie 21, 2018 Partajează Postat Noiembrie 21, 2018 Salutare, Am inlocuit toate cele 45 leduri, l-am montat si defectul a fost rezolvat. Acum cred ca va trebui sa fac ceva si cu modulul t-con pt ca uneori negativeaza usor. Inca odata, multumesc pt ajutor! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 (editat) 7 hours ago, niculae said: Salutare, Am inlocuit toate cele 45 leduri, l-am montat si defectul a fost rezolvat. Acum cred ca va trebui sa fac ceva si cu modulul t-con pt ca uneori negativeaza usor. Inca odata, multumesc pt ajutor! Nicusor tu te tii de glume?, pai cum ai avut rabdare sa inlocuiesti 45 de leduri?, poate ai vrut sa spui ca ai inlocuit baretele cu totul! Ce serie are t-conul?, daca are mufa LVDS(dintre t-con si main) pe firisoare, misca de ea si vezi cum se comporta Editat Noiembrie 22, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 Costica sunt plite PTC care merge ffoarte usor la schimbatul ledurilor Link spre comentariu
Alextv Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 (editat) Ma asteptam la cateva , sigur ca sunt de 6V, dar nu la ...45.. Editat Noiembrie 22, 2018 de Alextv Link spre comentariu
niculae Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Salutare, Intr-adevar le-am schimbat pe toate 45, dupa ce am citit pe forum ca exista posibilitatea ca in scurt timp sa mai cedeze vreunul. La inceput m-am gandit sa schimb doar pe cele defecte, dar sincer nu-mi pare rau, este o sansa sa mai castigam ceva experienta! Datorita pontului cu plita, venit de la cei experimentati am decis sa nu folosesc suflanta si am ales a folosi presa pt sudat ppr, am fixat in suportul ei in dreapta si stanga am fixat ceva distantiere ca sa stea bagheta dreapta ( plita a incalzit strict doar locul unde este lipit ledul ), am ajustat temp la 270 g cu ajutorul sondei de la multimetru si toata treaba a fost o joaca. Referitor la T-con, am miscat si presat degeaba Cand il apuca pe el negativeaza usor Oricum renunt pt a mai cauta alt T-con pt ca coltul crapat afecteaza cam o palma dreapta ecranului. Atasez ca info o poza. Multumiri Dlor Costica LCD, Florinel TV. Cu respect! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Mie mi se pare ca este crapata sticla in coltul acela cu probleme 1 Link spre comentariu
niculae Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Da, asa este. Am spus de la inceput! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum