Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum se numeste aceasta piesa? Please help me!

Vizitator Manuel Timofte

Postări Recomandate

Vizitator Manuel Timofte

Aceasta este o placa de cititor de bancnote si dupa cum se vede sunt niste senzori sau fototranzistori (nici eu nu stiu exact ce sunt) dar stiu ca emite semnal si receptioneaza semnal. Aceasta spre exemplu emite lumina uv, pe cand celelalte emit lumina ir. Cum se numeste si unde pot gasi aceasta piesa de cumparat?

post-253073-0-90250200-1485978231_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Manuel Timofte

Nu se mai aprinde "ledul" si imi apare eroare la acest "led". In circuit sunt emitatori gen ledul asta si altii infrared si receptori... si pe baza astora se citesc bancnotele.Voi face poza cu tot circuitul...Se gaseste in romania de cumparat acest led?

Link spre comentariu
Vizitator Manuel Timofte

Am un soft pe pc si conectez cititoruk de bancnote la pc si imi spune pe soft ce e stricat si imi zice ca e stricat acest led ... intr.adevar el nu da semnal/nu se aprinde si doresc sa.l schimb.

Link spre comentariu

Iei una bucata sursa laborator , injectezi 3,7V in unul tdentic de pe placa , masori curentul , determini puterea si functie de asta , comanzi.

Daca nu stii de unde , cauti cu gogu : "LED UV , PRET" SI ... FACI COMANDA.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări