Vizitator panasonic Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 (editat) Va salut Am o lanterna mica cu acumulator care a functionat ff bine, dar acum s-a ars o piesa si n-o mai pot incarca, nu vreau sa renunt la ea si as dori s-o repar dar nu stiu ce piesa este cea din imagine, vad ca i-a dat continutul p-afara, cea pe care scrie 105K /250v , asa ca am rugamintea sa-mi elucidati necunoscuta. Va multumesc Editat Februarie 1, 2017 de panasonic Link spre comentariu
cipcirip Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Salut; daca tastai pi gugal ,,105K /250v``, aflai ca e un condensator de 1 microfarad la 250 v. Pentru a creste fiabilitatea poti pune unul la tensiune mai mare, de curent alternativ (daca ai loc). Link spre comentariu
surubarila Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Sanatate permanenta ! E un condensator de 1uF cu tensiune de lucru 250V. Link spre comentariu
Vizitator panasonic Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Scuze, am testat si mi-a dat ca e un capacitor, deci cond, dar am vrut sa fiu sigur. Nu prea e spatiu sa pun mai mare. Mii de multumiri ptr raspuns. Link spre comentariu
surubarila Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Exista condensatori folositi in diverse aparate la filtrul antiparazitare , poti pune doi in paralel de tipul celui din poza , ii inghesui putin. Link spre comentariu
Vizitator panasonic Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Multumesc ptr raspuns dar chiar nu este spatiu sa mai inghesui inca unu, nu mai pot pune capacul si sta ''cracita''. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum