Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

11ak30

bubusmecherul

Postări Recomandate

tv-ul vede normal,numai ca pe scart conectal la reciver dolce se aude un fasait peste sunet,pe cablu se aude sunetul normal fara acel fasait,o idee,ce pot verifica,va rog.11ak30

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

4

• Radiotelegrafist

4

• Florinel TV

3

• dan cod

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

tv-ul vede normal,numai ca pe scart conectal la reciver dolce se aude un fasait peste sunet,pe cablu se aude sunetul normal fara acel fasait,o idee,ce pot verifica,va rog.11ak30

citeste,sper ca gasesti rezolvarea :scarpin

Link spre comentariu

sa fi sanatos,daca crezi ca acel topic a fost facut degeaba este treaba ta.

pe deasupra esti si membru evoluat,ar trebui sa dai tu sfaturi la altii,dar vad ca......

Link spre comentariu

Nu mai judecati ca la rindul vostru o sa fiti si voi judecati , sa trecem la subiect bubule schimba vechiul cablu scart cu unul nou dar bun ca din el face acel fisiit , sau trage un fir pe deasupra de la mufa scart de la digi pina la mufa scart la tv un fir de masa si nu va mai avea acel fisiit , pentru cei ce au raspuns off topic eu le spun ca fiecare depanator ca sa intilnit cu multe defecte dar ele fiind intodeauna diferite nu le intilnesti pe toate cit traiesti si sunt o gramada de tv-uri multe marci si defectele diferite si nici un fffoarte bun meserias nu le stie pina nu le studiaza ca sa stie de alta data cu ce se confrunta , asta doar daca ii da de capat , alta data te lasi pagubas ca clientul ba nu are rabdare ba ca depaseste o suma cu care nu poate platii reparatia , asa ca lasatio mai moale fiecare cu ce stie, si acest forum este facut sa ajutam pe cei ce nu se descurca singurii , sau sa ne ajutam reciproc , nu sa birfim sau sa fim rautaciosi unul pe altul , o seara buna va doresc

A chiar astazi am reparat un sasiu 11AK30A11 ca defect a avut , BU808DFI , C613 , C623 dupa schimbarea pieselor prin apasarea butonului de retea se aprindea led rosu la apasarea de la tel. led verde dar nalta nu pleca si am mai gasit C636 pe sasiu era 47mf 50v dupa schimbarea acestui cond a plecat si functioneaza corect , poate cineva se mai confruta cu un asemenea defect si poate ajuta ce am spus eu aici

Link spre comentariu

Eu pesonal nu am fost deloc off topic,doar vedeti ce mi sa raspuns.

Pai tu iai dat un link in care nu are treaba cu defectul lui si de asta a raspuns asa , acolo in acel link nu spune ca daca este un tv cu sasiu 11ak30 si este conectat la un resaivar digi si nu are sunet vedeti ca este defect mufa scart , ai citit tu acolo si spune asa , ca eu nu cred , si sa stii ca nui tin partea lui bubu eu doar vreau sal ajut , si nici cu tine nu am nimic sanatate si numai bine va doresc

Link spre comentariu

revin,chiar daca al dau incet de tot la maxim,tot se aude acel fasait,am verificat si cu un alt cordon scart,tot la fel,am facut lipiturile de la scart,dar tot degeaba,daca dau sonorul mai tare se aude,dar tot cu acel fasait,ce sa mai verific,va rog.

Link spre comentariu

Megi pe partea de sunet de la scart pina la stv si este un cond si cred ca acela este uscat , sau mai incearca cu un dvd si vez daca biziitul persista posibil sa fie si decodorul cu probleme

Sau incearca cu alt tv la decodorul digi

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări