elmar Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Daa aşa e...nu o ziceai tu!Dar faci tot posibilul să se înţeleagă asta ...ori de câte ori te bagi în seamă faţă de mesajele mele şi nu numai! Ar trebui să-ţi vezi de inteligenţa ta ...dar, cine sunt eu să-ţi impun asta!? Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Prefer sa am o masina fortoasa pe care sa o folosesc la drumuri lungi in rest sa folosesc transportul in comun, decat o masina cu motor de motocoasa cu care sa ma plimb zilnic, sa ocup locurile de parcare din centru, si sa aglomerez zona degeaba! Aia e problema reala, nu masinile fortoase! Masina e facuta sa te bucuri de ea cat poti, nu sa iti versi nervii in oras. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Probabil ca la voi te poti baza pe transportul in comun. Daca acasa am loc de parcare,la servici am loc de parcare,chiar nu vad nici un motiv sa astept in statie un mijloc de transport in comun acelasi timp sau mai mare decat cel care imi trebuie sa ajung. ...dar, cine sunt eu să-ţi impun asta!? Chiar asa. Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 La noi in Cluj centrul e mega aglomerat, masini parcheaza aiurea, ocupa trotuare etc. Culmea, loc in autobuz este, iar busuri care sa se duca in centru sunt din toate cartierele. Daca e sa socotesti si timpul in care cauti loc de parcare, ajungi la o diferenta de 5-10 minute si ceva nervi in trafic. Ca la bani nu iesi mai ieftin cu masina, aia e clar! Bicicleta ar fi eficienta, dar ai doua probleme, ori ti-o fura, ori n-ai pe unde te da. Astea-s problemele reale, nu motoarele mari. Link spre comentariu
florinellll Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Daca o ziceam eu te simteai jignit. Credeam ca esti mai ponderat,pacat. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Daca e sa socotesti si timpul in care cauti loc de parcare, ajungi la o diferenta de 5-10 minute si ceva nervi in trafic. Sunt locatii care intre anumite ore sunt pline si chiar mai mult in ce priveste locurile de parcare.Cand am treaba in asemenea ocazii folosesc taxi.Ala macar nu trebuie sa-l parchezi,nu-l astepti ca pe tramvai/autobuz,si la pret nu e cu mult mai mult decat daca as folosi masina proprie.Vorba ta,diferenta compenseaza nervii in trafic. Link spre comentariu
marius75 Postat Februarie 6, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2017 (editat) La noi cine merge cu bicicleta, e vazut ca sarac. Nu ma refer atunci cand se plimba cu bicicleta in parc, ci atunci cand se deplaseaza din pct A in pct B, cu treaba. Ma uit cu jind spre tari mai civilizate (Suedia, Olanda) unde si directori de banca, profesori universitari, etc, se dau cu bicicleta catre servici. Intamplator, la ei speranta de viata e mai mare. Mie imi place sa mai pedalez atunci cand timpul o permite, dar din nefericire statul nu incurajeaza mersul pe bicicleta (benzile pentru bicicleta sunt rare). Pentru distante scurte bicicleta e ideala, daca ar exista un minim de vointa, s-ar decongestiona traficul pentru ca sunt multi care pleaca cu masina pana la coltul strazii. In Bucuresti e dezastru, sa fii biciclist acolo iti trebuie un dram de nebunie (soferi turbati + caini neatenti). Editat Februarie 6, 2017 de marius75 Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Cred ca in vara asta ma dau la un scooter....ma bate gandul mai demult. Sa nu mai omor masina degeaba cand ma duc sa iau paine , suc, tigari, ..(maruntisuri)...sau cand ma duc la servici..2-3km. Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 2-3km înseamnă 20-30 de minute de mers pe jos într-un ritm lejer sau 5-10 minute cu bicicleta. Chiar merită bătaia de cap cu un scuter? Link spre comentariu
dany_cta Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Merita pentru ca toti, cand vorbim de aglomeratie, lucreaza in birouri deci nu trebuie sa ajunga acolo transpirati si chinuiti de praful de afara. Un scuter mai merge, dar bicicleta .. Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Mediul nu mai este poluat , deci nu mai trebuie taxe pentru refacerea padurilor . Uite cum decurge treaba spre viitorul luminos al patriei : http://www.alternativenews.ro/2016/09/cainii-latra-schweighofer-isi-face-o-noua-fabrica.html?m=1 Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 2-3km înseamnă 20-30 de minute de mers pe jos într-un ritm lejer sau 5-10 minute cu bicicleta. Chiar merită bătaia de cap cu un scuter? Ai su tu dreptate. Imi iau o bicicleta ...cu motor! Sunt putoare mare...mi-e lene sa pedalez! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Motor in 2T cu amestec 1:25! Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 (editat) Ce are? Nu e bun? Motor de drujba cu esapament...parrr, parrr, parrr...! Imi iau si eu una d'aia mai rasarita, mai moderna, cu aspect sport, gen motor..... jpg images Editat Februarie 6, 2017 de mac01 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Cel mai bun, are 3 piese in miscare! Grig Link spre comentariu
Postări Recomandate