Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

De ce s-a desfiintat taxa de mediu?

Postări Recomandate

Rovana Plumb este proasta?

Spui asta pentru ca esti de dreapta

Eu care sunt de stanga ce as putea sa spun despre "TATELE FOSTE PRESEDINTE"" {{tate de la mahalagioaice ,,,,nu de la glandele mamare}}} :rade: pnl care veneau cu discursuri de tipul

""SA MOARA MAMA ,LA PUSCARIE CU VOI INCERCATI SA FURATI FARA NOI""

Hal de conducatori de partid

Sunt foarte curios daca romanii vor iesi in strada MASIV pentru un impozit care (taxa inclusa in impozit)ii afecteaza direct .

Pentru OG 13 ar fi fost in stare sa se sacrifice impreuna cu bebelusii carati in strada ???????!!!!!!!!

TARA ASTA ESTE PUTREDA DE SUS PANA JOS

S-a dovedit ca si sistemul de management "strain"(vezi Tarom) cu manager strain este tot un rahat frumos ambalat.

Editat de florinellll
Link spre comentariu

Mie - mi place de tanti alea doua din " opozitie " , pe care domnul cu chitara si prestatii muzicale le - a acuzat ( cand nu era sef ) ca si - au castigat locurile din top 3 in partid cu prestatii in cadru restrans ( ma rog , ceva cu pat ... o fi fost gimnastica medicala ) . Acum , ca e ayatollah , nu mai e asa indignat . Nici nu mai aduce vorba , iar tanti au devenit mult mai putin vocale . Or fi avand alta ocupatie care implica aparatul fonator ? Cine stie ... eu , ca biet observator apolitic , de bun simt si naiv , nu pot decat sa ma rezum la presupuneri ... d' astea din real life , nimic politic .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Politica a fost, este si va fi o mare curvasareala printre altele. Politrucii cheltuiesc sume imense de bani in campaniile electorale pt a ajunge la ciolan si nu pentru bunastarea noastra... Tocmai lacomia prea mare a creat o bresa in sistem iar acum anumite forte externe pot folosi unele institutii ale statului pe post de parghie pt. a muta macazul in interesul lor. Daca politicienii nostri ar fi cinstiti nu s-ar teme de DNA.

Editat de Alphsoo
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări