zal Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 Ăia nu mai ştiu să folosească un cal, l-au montat invers la căruţă. Link spre comentariu
dany_cta Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 (editat) Poate o fi defect calul si il remorcheaza cu caruta. Asta ce bulina de poluare primeste cand intra in oras ? Editat Februarie 28, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
zal Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 Poluare biologică cu balegă. Probabil va avea o bulină verde ofilit. Link spre comentariu
florinellll Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 Ăia nu mai ştiu să folosească un cal, l-au montat invers la căruţă. Este varianta cu motorul pe spate Porsche 911 va place ,,,asta nu va place De ce? Link spre comentariu
zal Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 N-are doua tevi de esapament. .................. Mai e o problema, nu conduce nimeni the car-uta. Link spre comentariu
marius75 Postat Martie 2, 2017 Autor Partajează Postat Martie 2, 2017 Eu am fost acolo la testarea atelajului, deci soferul la caruta este chiar calul, prin intermediul unui GPS se stabilesc coordonatele traseului, inainte de plecare. Calul mai este echipat cu un soft, care ii mareste puterea in functie de incarcatura si de cat de mare este noroiul. Link spre comentariu
florinellll Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 (editat) Eu am fost acolo la testarea atelajului, deci soferul la caruta este chiar calul, prin intermediul unui GPS se stabilesc coordonatele traseului, inainte de plecare. Calul mai este echipat cu un soft, care ii mareste puterea in functie de incarcatura si de cat de mare este noroiul. Este vorba cumva despre tractiune baligoasa cu aprindere prin ciomag? Editat Martie 2, 2017 de florinellll Link spre comentariu
marius75 Postat Martie 3, 2017 Autor Partajează Postat Martie 3, 2017 Da. Mai stiu ca avea racirea pe lichid, iar daca se supraincalzea, incepea sa piarda lichid pe la semeringul de langa transmisie (un lichid galben cu miros de bere trecuta). Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 2ooo lei pe an mi se pare o suma aberanta dar am inteles ca si euro 6 va fi taxata ... Eu am euro 4 , oare cat va fi ?? Link spre comentariu
Alphsoo Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Pana la urma taxa de mediu s-a scos ca mita electorala si in acelasi timp au lasat loc liber pt o alta taxa mai bine elaborata , cu aia de inainte ii tragea Bruxelessul de urechi pe politrucii nostri iar statului nu prea ii place sa returneze dijma! Link spre comentariu
dany_cta Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 O baga inapoi ca sa ne luam toti masini electrice pentru ca masinile electrice nu polueaza... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 are putere genetatorul ala sa incarce bmw? Link spre comentariu
mac01 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 (editat) O baga inapoi ca sa ne luam toti masini electrice pentru ca masinile electrice nu polueaza... Si generatorul ala tot electric este....si nu polueaza! Editat Octombrie 3, 2017 de mac01 Link spre comentariu
marius75 Postat Octombrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2017 (editat) In mod normal, acea taxa (in caz ca se va introduce o noua taxa in locul taxei de mediu), ar trebui aplicata numai vehiculelor care nu au taxa de mediu platita si nerecuperata. Adica eu, cetateanu X, care am taxa platita (vechea taxa) nu vad de ce sa fiu bagat in aceeasi oala/cazan cu cel care nu a platit-o. Editat Octombrie 3, 2017 de marius75 Link spre comentariu
mac01 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 (editat) In mod normal aceasta taxa ar trebui sa nu existe! Editat Octombrie 3, 2017 de mac01 Link spre comentariu
Postări Recomandate