Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

De ce s-a desfiintat taxa de mediu?

Postări Recomandate

Eu am fost acolo la testarea atelajului, deci soferul la caruta este chiar calul, prin intermediul unui GPS se stabilesc coordonatele traseului, inainte de plecare. Calul mai este echipat cu un soft, care ii mareste puterea in functie de incarcatura si de cat de mare este noroiul.

Link spre comentariu

Eu am fost acolo la testarea atelajului, deci soferul la caruta este chiar calul, prin intermediul unui GPS se stabilesc coordonatele traseului, inainte de plecare. Calul mai este echipat cu un soft, care ii mareste puterea in functie de incarcatura si de cat de mare este noroiul.

Este vorba cumva despre tractiune baligoasa cu aprindere prin ciomag? :rade:

Editat de florinellll
Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

In mod normal, acea taxa (in caz ca se va introduce o noua taxa in locul taxei de mediu), ar trebui aplicata numai vehiculelor care nu au taxa de mediu platita si nerecuperata. Adica eu, cetateanu X, care am taxa platita (vechea taxa) nu vad de ce sa fiu bagat in aceeasi oala/cazan cu cel care nu a platit-o.

Editat de marius75
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări