Mindware Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 eu miam facut pe bicicleta muzica de la un ipod cu doua statii de boxe de calculator din alea mici2.0 cu 2 boxe de 5W si 4OHM shi se aud super tare am spart fetestiu a venit la mine 4 insi sa le faq si lor daca tot vrei muzica iati niste boxe de calc scoate statia din ele shi dai drumu pentru ca statia de la boxe este alimentta de un transformator de 9V asa ca poti facelasa-ma sa ghicesc...l-ai alimentat dintr-o baterie de 9V? Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 statia de la boxe este alimentta de un transformator de 9VAdica 9Vca x 1,41 = 12,7Vcc Link spre comentariu
Vizitator vip2009 Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 NU EU AM ALIMENTAT DE LA O BATERIE DE BORMASINA DE 14.4v 650mA Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 se aud super tare am spart fetestiu a venit la mine 4 insi sa le faq si lor In astea sase luni cit au trecut de la ultima ta postare, ai umplut tot Fetestiul cu amplificatoare de bicicleta? Link spre comentariu
zal Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Măcar a învăţat să scrie mai bine în limba română. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 da boierilor da si sa dea tepe Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 "puterea" de iesire depinde f mult de impedanta castilor. de ex eu am casti de 32ohmi,Pmax 0,5w. pentru a atinge o asemenea putere in casti,imi trebuie un amplificator care livreaza ~4w pe 4 ohmi,dar asta nu inseamna ca 4w ajung in casti :yawinkle: . trebuie sa aiba putere mai mare,pt a avea tensiunea de iesire implicit mai mare,suficienta pentru cei 32 ohmi. sau nu? :rolleyes: Bineiteles ca da, un amplificator capabil de 4W pe 4 ohmi livreaza o tensiune de iesire de 4Vef. Daca il pui sa lucreze pe 32 ohmi, tot 4Vef va da la iesire iar puterea livrata va fi (4Vef x 4Vef)/32 ohmi = 0.5W.Daca lucram cu valoarea de varf a tensiunii (1Vv = 1.41 x 1Vef) formula devine P = (U x U)/2R.Sunt chestiuni elementare dar avand in vedere ca suntem la sectiunea incepatorilor ele trebuiesc clarificate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum