Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Circuit ars pistol capsator

Vizitator vioru

Postări Recomandate

Vizitator vioru

Buna ziua!

In primul rand imi cer scuze daca am facut vreo greseala cu deschiderea unui nou topic , dar am rugamintea daca ma poate lamuri o persoana competenta ce este piesa respectiva si daca se poate schimba.Mentionez ca placa respectiva este din interiorul unui capsator electric si am observat ca pe suprafata piesei respective apar scantei mici cand este bagat in priza , pistolul respectiv nu functioneaza.As vrea sa stiu daca se poate schimba si daca gasesc sa cumpar de undeva asa ceva , de preferat din Constanta.Sunt afon in ale electronicii, asa ca aveti radare cu mine!!! MULTUMESC ANTICIPAT!!!

post-249611-0-09477100-1485949179_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• Electronicserver

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acolo ai mai multe probleme, rezistența aceea de 51 Ohmi nu e singurul defect.Trebuie să-l verifice cineva cu experiență în depanare, riști să provoci defecte mai mari dacă intervii în necunoștință acolo.

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Își dai seama că respectivul nu a mai intrat deloc pe forum de atunci ? Nici nu cred că va mai intra să mai răspundă, fiindcă fie a abandonat capsatorul, fie l-a dat cuiva priceput să-l repare, apoi nu l-a mai interesat să împărtășească cu alții ce a aflat. Sunt destui ,,utilizatori,, Elforum care-și fac cont doar pentru rezolvarea rapidă a unei probleme, apoi nu mai dau pe aici....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări