Vizitator vioru Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Buna ziua! In primul rand imi cer scuze daca am facut vreo greseala cu deschiderea unui nou topic , dar am rugamintea daca ma poate lamuri o persoana competenta ce este piesa respectiva si daca se poate schimba.Mentionez ca placa respectiva este din interiorul unui capsator electric si am observat ca pe suprafata piesei respective apar scantei mici cand este bagat in priza , pistolul respectiv nu functioneaza.As vrea sa stiu daca se poate schimba si daca gasesc sa cumpar de undeva asa ceva , de preferat din Constanta.Sunt afon in ale electronicii, asa ca aveti radare cu mine!!! MULTUMESC ANTICIPAT!!! Link spre comentariu
Vizitator vioru Postat Februarie 5, 2017 Partajează Postat Februarie 5, 2017 Nu stie nimeni? Link spre comentariu
Electronicserver Postat Februarie 5, 2017 Partajează Postat Februarie 5, 2017 Rezistenta, 51 ohm. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 5, 2017 Partajează Postat Februarie 5, 2017 Acolo ai mai multe probleme, rezistența aceea de 51 Ohmi nu e singurul defect.Trebuie să-l verifice cineva cu experiență în depanare, riști să provoci defecte mai mari dacă intervii în necunoștință acolo. Link spre comentariu
Vizitator vioru Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Ok, va multumesc pentru raspunsuri, se poate inchide acest topic. Link spre comentariu
Vizitator Emy009 Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Cu tot respectul, dar nu mi se pare corect; adica... saci'n caruta si coada pe spate?!? Nu credeti ca era firesc sa ne impartasiti si noua cele ce-au urmat? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Își dai seama că respectivul nu a mai intrat deloc pe forum de atunci ? Nici nu cred că va mai intra să mai răspundă, fiindcă fie a abandonat capsatorul, fie l-a dat cuiva priceput să-l repare, apoi nu l-a mai interesat să împărtășească cu alții ce a aflat. Sunt destui ,,utilizatori,, Elforum care-și fac cont doar pentru rezolvarea rapidă a unei probleme, apoi nu mai dau pe aici.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum