Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv buntz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

3

• Radiotelegrafist

2

• FLORIN IORDACHE

1

• costelvoicu72

1

Top autori în acest subiect

Nu ar fi corect sa stim si noi ce telecomanda merge la tv BUNTZ ctv 1717 sasiu BZ-21P02B .Doar de asta este forum public,nu PM...

PM sa dat cu ul link de unde poate cumpara telecomanda , ca aici nu se poate pune linkul ca se considera reclama si pentru asta esti blocat 3 sau 4 zile in care nu mai poti posta nimic , daca vrei sa afli si tu atunci ii dai un pm si iti va da linkul si vei vedea asta doar daca esti curios

Link spre comentariu

PM sa dat cu ul link de unde poate cumpara telecomanda , ca aici nu se poate pune linkul ca se considera reclama si pentru asta esti blocat 3 sau 4 zile in care nu mai poti posta nimic , daca vrei sa afli si tu atunci ii dai un pm si iti va da linkul si vei vedea asta doar daca esti curios

bravo,exact asa este. :aplauze

Link spre comentariu

bravo,exact asa este. :aplauze

Eu stiu ca sunt vechi pe acest forum , si am explicat ca colegu este mai nou si nu stie si nici nu a citit regulamentul , (ca nici eu nu lam citit tot dar am invatat in tot timpul acesta pe forum) am spus ca sa se stie sa citeasca si alti noi veniti sa stie sa nu mai posteze in off topic

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Am acest tv fara sonor!c.i audio este tda2003!daca ating cu mana pin1 se aude bazait in difuzoare!si dupa o p[erioada se aude sonorul dar foarte incet si distorsionat!aveti vre-o ideie?

Link spre comentariu

Verifica sunetul cu o casca din jungla sau multifunctional (depinde cu ce este facut) si vezi daca este sunet , daca este atunci trebuie schimbat un cond de la final , daca nu iese din multifunctional atunci probleme cu dumpul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări