Mircea Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Daca nu vrei sa-l faci portabil, doua alimentatoare in comutatie de 12V @1A inseriate iti sunt de ajuns. Astfel creezi sursa diferentiala. Sigur gasesti subtirele la 2cm (alimentatoare de modemuri sau switchuri retea). Le scoti din carcasa de plastic si le instalezi in cutia amplificatorului. O singura alimentare la 230V. Link spre comentariu
vlad228 Postat Februarie 9, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2017 (editat) Este vorba de un convertor ca acesta://m.aliexpress.com/item/32790171510.html Da, m-am gandit la faptul ca va introduce zgomote nedorite. Nu vreau ca acest amplificator sa fie 100% portabil. El va fi introdus intr-o cutie destul de marisoara, metalica, care va avea un compartiment separat, ecranat, pentru partea de alimentare. In ceea ce priveste alegerea altei solutii doar pentru ca asta e mai complicata...nu tine. Cei de la TI au conceput acest amplificator inclusiv pentru aplicatii mobile, care au asemenea convertoare pentru alimentare. Exista inclusiv placi de sunet care il folosesc. Daca voiam ceva comod, cumparam o solutie gata facuta si rezolvam problema. Topicul acesta este despre posibilitatile de alimentare a acestui integrat si nu despre alte amplificatoare pentru casti. Cam asa arata montajul cu tpa6120 Va multumesc! Cu siguranta voi reveni dupa ce primesc cele comandate. Voi testa si voi analiza rezultatele. Daca sunt multumit, voi implementa aceasta solutie in proiectul final. Daca nu, voi ramane doar cu alimentarea clasica pe care o am deja, cu transformator toroidal, care este complet muta atunci cand nu are semnal, sau voi incerca lm-ul recomandat mai sus in configuratie flyback. Editat Februarie 9, 2017 de vlad228 Link spre comentariu
anonimus Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 (editat) Cam asa arata montajul cu tpa6120 Păi parcă ziceai că De curand am construit un mic amplificator de casti cu integratul tpa6120 pe care Eu nu văd vreunul construit de tine ci ....tot aliexpress scrie pe el LE Mda, se pare că ăsta este motivul reacției tale la toate comentariile celor ce au afirmat că dacă îl vrei și alimentat din sursa portabilă trebuia să te orientezi spre altă schemă: singurul tău talent de mic electronist constructor amator se manifestă în realitate printr-o sesiune de shopping de pe aliexpress. Editat Februarie 9, 2017 de anonimus Link spre comentariu
Vizitator helicopterul Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 https://en.wikipedia.org/wiki/Joule_thief Link spre comentariu
vlad228 Postat Februarie 10, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2017 Referitor la comentariul de mai sus..no comment. Dupa ce voi finaliza acest proiect voi deschide un topic separat la sectiunea corespunzatoare in care voi pune la dispozitie toate fisierele necesare constructiei (inclusiv fisierele necesare constructiei cablajului pentru tpa). Chiar vreau sa imi dati linkul aliexpress sau ebay sau alte magazine asemanatoare pentru montajul a carei fotografie am prezentat-o. Sunt curios, daca am cumparat acel montaj, de ce mai am disponibile inca 9 cablaje neplantate...in fine.Sa revenim la subiect si sa terminam cu off-topicul. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 7, 2017 Partajează Postat Martie 7, 2017 (editat) Revenind la cererea initiala, ADP5070. Simplu. Foaia de catalog da toate detaliile necesare. Editat Martie 7, 2017 de thunderer Link spre comentariu
vlad228 Postat Martie 8, 2017 Autor Partajează Postat Martie 8, 2017 Va multumesc pentru sugestie. Este perfecta. Deja nu mai am nicio speranta sa primesc modulele comandate de la chinezi (mi-am schimbat adresa, am dat nou adresa si cred ca s-a cam pierdut) Sugestia de mai sus este perfecta, integratul are un pret acceptabil. Comanda cat de curand si ma voi juca cu el sa vad ce poate. 1 Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 (editat) Eu am deja 2 bucati. Astept inductantele de la Coilcraft (am ales niste profile miniatura) ca sa fac o sursa simetrica pentru un etaj de pre-amplificare. Om vedea cine il testeaza primul . LE: daca nu cunosti consumul, poate iei 5071 care e mai fortos. Ca sa nu ai surprize. Editat Martie 8, 2017 de thunderer Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 (editat) Vlad, te rog sa verifici daca se aplica designului tau. Ai aici calculatorul facut de Analog Devices: http://download.analog.com/PMP/ADP507x_Designer.zip La +/-12V (cu intrare intre 3.7 la 4.2V) poate maximum 90mA. La iesire +/-5V poate 170mA. PS: Nu e nevoie de "dvs", ma face mai batran decat sunt. Editat Martie 8, 2017 de thunderer Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum