Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Hyundai nu gaseste programe

Harhas Adryan

Postări Recomandate

Buna ziua am si eu un tv Hyundai si nu gaseste programe,intru in menu ii dau autocautare,pe barele uhf si fif cauta dar nu gaseste nimic.Am schimbat si selectorul dar degeaba tot la fel.

televizorul este hyundai model hrh-tf21gh procesor 82ib09 r2jioi926a-a00dd.S.ar putea in loc de i sa fie 1

Daca are cineva vreo idee sa ma ajute si pe mine

Va multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Harhas Adryan

5

• surubarila

3

• Florinel TV

3

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

Este identic dar nu mii in regula ceva pe pinii de la selector sda si scl care duc la proc si la memorie am 4,3volti.Este normal?

Multumesc pentru sfaturi si pentru dumpuri o sa incerc miine fiinca nu am la locatie o memorie goala.

Link spre comentariu

Doar cu osciloscopul poti vedea ce se intampla pe SDA/SCL.Cu un instrument analogic poti "simti" o mica tresarire a acului cand face schimb de date insa nu e concludent.

Editat de surubarila
Link spre comentariu

Prima data pune acest dump ok copiat dintrun tv functional Hyundai HRH TF21GH chassis IEP GMT 01 14 proc R2J10192GA A00DD 805BDD mem FT24C08 rar

si tensiunea de AGC cit este? mai trebuie verificat tranzistorul V101 2SC1674 si schimbat si filtru
Succes
Link spre comentariu

Salut am pus un dump si merge dar trebuie sa intru in servicfe mode ca sa ii fac niste ajustari .Daca stie cineva cum pot intra in service mode sa ma ajute si pe mine .Multumesc frumos

Link spre comentariu

Cu scuzele de rigoare, Harhas Adryan are vreo legatura cu colegu' Harhas Florin??Vreo ruda ceva sau mai degraba vreo clona?!?!

Clona ma faci sa rid colegu :rade: nu este vorba la mine de asa ceva , nu sunt al de altii nu dau nume ca va suparatii :rade:

Link spre comentariu

Multumesc mult sa rezolvat cu dumpul

cu scuze de rigoare dar eu personal nu cred ca a fost problema din dump,spun asta ca si eu m-aam confrundat cu asemenea defecc si nu a fost problema din dump.

Link spre comentariu

cu scuze de rigoare dar eu personal nu cred ca a fost problema din dump,spun asta ca si eu m-aam confrundat cu asemenea defecc si nu a fost problema din dump.

Citi ani ai tu de meserie in domeniul electronici?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări