mercenarx Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 salutare! stie cineva ceva despre ledurile din bareta asta? VES390UNDC-01 LG INNOTEK 39FHD-C NDV REV.02 A este dintr-un Telefunken de 39 de inchi thx! Link spre comentariu
titus_tv Postat Martie 16, 2017 Partajează Postat Martie 16, 2017 salutare! stie cineva ceva despre ledurile din bareta asta? VES390UNDC-01 LG INNOTEK 39FHD-C NDV REV.02 A este dintr-un Telefunken de 39 de inchi thx! SMD 5050 este un echivalent ok Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Martie 16, 2017 Partajează Postat Martie 16, 2017 smd 5050 sunt leduri de banda led din alea la 5m,nu au nici o treaba cu ledurile de tv. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Martie 16, 2017 Partajează Postat Martie 16, 2017 (editat) cred ca sant leduri cod 32 3,6v 1w mo sa caut prin foldere ca am un pdf cu toate tipurile de leduri pt fiecare tv stiu ca la fiecare led in parte era trecut si modelele de tv dami o adresa de mail pe pm sa iti trimit fisierul rar cu acel tabel de leduri pt tv,are volum mare si nu il pot atasa aici am facut cateva capturi poate il gasesti aici cred ca sant leduri cod 32 3,6v 1w mo sa caut prin foldere ca am un pdf cu toate tipurile de leduri pt fiecare tv stiu ca la fiecare led in parte era trecut si modelele de tv dami o adresa de mail pe pm sa iti trimit fisierul rar cu acel tabel de leduri pt tv,are volum mare si nu il pot atasa aici am facut cateva capturi poate il gasesti aici cred ca sant leduri cod 32 3,6v 1w mo sa caut prin foldere ca am un pdf cu toate tipurile de leduri pt fiecare tv stiu ca la fiecare led in parte era trecut si modelele de tv dami o adresa de mail pe pm sa iti trimit fisierul rar cu acel tabel de leduri pt tv,are volum mare si nu il pot atasa aici am facut cateva capturi poate il gasesti aici si aici si ultima Editat Martie 16, 2017 de dani502017 Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Martie 17, 2017 Partajează Postat Martie 17, 2017 aici ai tabelul complet tabel leduri tv.htm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum