vivaelzorro Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Buna ziua! Ce tip de doza necesita pickupul (Supraphon H20.1) acestui radio? Este cumva VK051? Are cineva idee de unde pot achizitiona o doza? Eu am gasit un pick-up cu totul de vanzare, doar ca e modelul in geanta (Supraphon GK 020), banuiesc ca sunt identice. Multumesc anticipat pentru raspunsuri! Link spre comentariu
viopa Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Nu stiu unde veti gasi doza ce o cautati. Stiu ca nu se mai fabrica. Link spre comentariu
spirochetu Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 (editat) o am pe acasa, toata mecanica plus doza originala cu doua ace ,dar nu vad la ce v-ati mai complica...o fi fain de decor...pt muzeu, altfel...suntem in 2017 .nu aveti de unde alege? Acu ceva vreme vrajeam cu una si ii spun eu la un moment dat ca imi plac sculele vintage, ca au un farmec aparte, ca odata se faceau manual si ca se simtea raspunderea celor care au lucrat la ele... Stiti ce imi raspunde gagica de 17 ani? Da, dar lucrurile alea vintage, la vremea lor erau niste lucruri moderne, lipsite de fiorul lucrurilor de altadata... M-a incuiat total. De atunci , cand ma uit dupa ceva vintage, ma uit sa fie in principal cele mai bune dintr-o generatie tehnica de varf. E plina piata second de gunoaie ce trec drept VINTAGE. Tiltul acestei rubrici la care ati postat se datoreste unei dispute pe aceeasi tema intre mine, si altii si astfel s-a ajuns la asta: Vintage(adica lucruri vechi, facute odinioara) Dar daca apreciem lucrurile de odinioara , macar sa le apreciem pe alea care merita. Altfel se ajunge mereu ca unii sa colectioneze gunoaie rare pe care apoi le vand la suprapret altor indoctrinati intr-ale vintage-ului. Eu gasesc o datorie sfanta in a boicota dezvoltarea pietei de SH vintage . Un motor trifazic de 1kw din 1962, daca ii schimbi rulmentii se comporta identic cu unul facut azi. Un pick-up din 1962 dezvoltat in Cehoslovacia este cu 50 de ani in urma unui pick-up de astazi, nemaivorbind de alte tehnologii. Editat Ianuarie 31, 2017 de spirochetu Link spre comentariu
Vizitator vtepelea Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Buna ziua! Ce tip de doza necesita pickupul (Supraphon H20.1) acestui radio? Este cumva VK051? Are cineva idee de unde pot achizitiona o doza? Eu am gasit un pick-up cu totul de vanzare, doar ca e modelul in geanta (Supraphon GK 020), banuiesc ca sunt identice. Multumesc anticipat pentru raspunsuri! Buna ziua, Daca este vorba de modelul Supraphon GE080 (cel in geanta) atunci doza este VK051. Si eu caut o doza de acest gen, am luat una de pe OLX, dar nu merge bine. Ace se gasesc pe un site din Olanda, nu merita sa luati ace decat daca gasiti o doza buna. Sper sa va fie de folos! Link spre comentariu
Vizitator vtepelea Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 o am pe acasa, toata mecanica plus doza originala cu doua ace ,dar nu vad la ce v-ati mai complica...o fi fain de decor...pt muzeu, altfel...suntem in 2017 .nu aveti de unde alege? Acu ceva vreme vrajeam cu una si ii spun eu la un moment dat ca imi plac sculele vintage, ca au un farmec aparte, ca odata se faceau manual si ca se simtea raspunderea celor care au lucrat la ele... Stiti ce imi raspunde gagica de 17 ani? Da, dar lucrurile alea vintage, la vremea lor erau niste lucruri moderne, lipsite de fiorul lucrurilor de altadata... M-a incuiat total. De atunci , cand ma uit dupa ceva vintage, ma uit sa fie in principal cele mai bune dintr-o generatie tehnica de varf. E plina piata second de gunoaie ce trec drept VINTAGE. Tiltul acestei rubrici la care ati postat se datoreste unei dispute pe aceeasi tema intre mine, si altii si astfel s-a ajuns la asta: Vintage(adica lucruri vechi, facute odinioara) Dar daca apreciem lucrurile de odinioara , macar sa le apreciem pe alea care merita. Altfel se ajunge mereu ca unii sa colectioneze gunoaie rare pe care apoi le vand la suprapret altor indoctrinati intr-ale vintage-ului. Eu gasesc o datorie sfanta in a boicota dezvoltarea pietei de SH vintage . Un motor trifazic de 1kw din 1962, daca ii schimbi rulmentii se comporta identic cu unul facut azi. Un pick-up din 1962 dezvoltat in Cehoslovacia este cu 50 de ani in urma unui pick-up de astazi, nemaivorbind de alte tehnologii. Buna ziua, Ma intereseaza pe mine doza, am reconditionat un pick-up Supraphon GE080 si am o doza proasta facuta din doua doze diferite. As fi deci interesat sa cumpar doza respectiva. Multumesc, cu bine Link spre comentariu
Singureu Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 Salut si eu caut o doza picup SUPRAPHON H20 de pe RR BUCURESTI 500 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum