mariusexpres Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 (editat) Salutare, am o problemă cu telecomanda de la webasto în sensul că nu se mai sincronizează cu modulul telestart și nici nu se mai schimbă de pe ventilație pe încălzire. Altă telecomandă am reușit să programez, deci modulul e bun. Până acum 2 zile se putea schimba pe ventilație sau încălzire, acum nici măcar asta nu mai face. Am desfăcut-o si la piesa încercuită cu roșu am găsit scurt pe cei 3 pini insemnați cu roșu, iar ceilalți pini nu dau nimic pe aparatul de măsura. Tranzistorul însemnat cu verde este un npn și pare a fi bun. Dacă mă poate ajuta cineva cu identificarea piesei însemnate cu roșu aș fi foarte recunoscător. Codul piesei este .31h Mulțumesc anticipat! Editat Ianuarie 31, 2017 de mariusexpres Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 (editat) Asta pare sa fie : http://www.s-manuals.com/pdf/datasheet/a/p/apl5301%2C_apl5302_ra.11_anpec.pdf Capsula din dreapta jos. Editat Ianuarie 31, 2017 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
mariusexpres Postat Ianuarie 31, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Mulțumesc de răspuns, dar pinii din mijloc ar trebui să fie în scurt dar nu sunt... Link spre comentariu
Vizitator an88dy66 Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Salut, ai reusit sa faci telecomanda T90? Am si eu una care la fel nu mai vrea sa se sincronizeze cu receptorul. Acum folosesc un T91R care merge. Dar as vrea sa o fac si pe cea originala a lui. Daca ai gasit problema si ai vreo solutie te rog da-mi o idee. Merci. Link spre comentariu
mariusexpres Postat Februarie 2, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2017 Salut, încă n-am reusit nimic.nici măcar identificarea exactă a piesei insemnate cu roșu... Ideea e că voi încetca să fac rost de piesa menționata de Andrei mai sus și după voi posta aici. Dacă ai cunoștințele necesare, te rog măsoară cu un aparat de măsură piesa respectivă și pune aici rezultatul... Mulțumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum