costi002 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Salut, deschid aici un nou subiect, legat de imprimantele termice, deoarece incerc sa printez din pic un text pe o asemenea imprimanta, ce ar comunica prin protocolul ESC/P dar nu am reusit nimic. A avut vreunul din voi tangente cu asa ceva? Aveti vreun exemplu clar, pas cu pas ce ar trebui trimis catre ea? Am incercat cateva exemple si cu arduino, dar nimic real, doar caractere aiurea. Gresesc oare ca folosesc doar pinul rx al printerului? Link spre comentariu
costi002 Postat Februarie 2, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2017 S-a rezolvat. Producatorul a declarat imprimanta ca TTL/RS232. Eu m-am gandit ca este comunicare RS232 la nivel TTL, dar nu este asa. Am riscat si i-am trimis datele la nivel standard de RS232 si a inceput sa ma asculte. Toate bune Link spre comentariu
jeltopop pop Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Ca sa nu mai ai probleme pe viitor, retine ca "RS232 la nivel TTL" este o cacofonie. Cand producatorul a zis "TTL/RS232" a vrut sa spuna TTL SAU RS232. Link spre comentariu
costi002 Postat Februarie 3, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2017 Asa este, intr-un final mi-a raspuns si chinezul si mi-a spus ca acel TTL/RS232 vine de la optiunea dorita de client. Numai ca cei de la care am cumparat, din românia, nu mi-au dat nici macar manualul, ce sa mai zic de modelul vandut către mine. Important este ca am rezolvat. PS : este vorba de un printer RP07. Toate bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum