electronicguest Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 (editat) Etaj final care la inceput a livrat out peste 350W. Daca iti pui mintea cu GI7b poti livra si peste 500W out (cu evidentele dezavantaje) Din cauza faptului ca l-am folosit intensiv in concursuri si la MS tubul s-a uzat si puterea a scazut sub 150W. (de exemplu ca sa termin un QSO cu G4DEZ in MS l-am muncit 7 ore la putere maxima). Cand a scazut pe la 150W l-am folosit ca excitator pentru finalul cu GS35. Desi l-am constriut modular si cat mai mic posibil, per total a rezultat un dulap mare cat un sifonier (si contorul a cevenit elicopter), mi-am cumparat un final tranzistorizat pentru excitarea finalului cu GS35. Un timp a ramas abandonat. Apoi am vrut sa readuc finalul cu GI7b la parametrii initiali. Am inlocuit tubul GI7b dar finalul refuza sa mai functioneze. Cine are putin timp sa-l surubareasca si sa-l aduca in parametrii va avea satisfactii cu acest final. Nu mai am chef sa investesc timp si bani in el deoarece pentru mine cei 350 - 400W care se pot obtine nu mai sunt demni de luat in calcul. Racirea se face din 2 directii, odata in catod si a doua oara in anod. A fost alimentat dintr-o sursa externa 2200V/500mA. Are releele coaxiale si traful de alimentare pentru relee si filament inclus in modul. Un tub nou GI7b bonus. Alte detalii la cerere. Pret 1.000 lei 73 de YO4FNG - Liviu. Editat Ianuarie 29, 2017 de electronicguest Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum