Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LED Orion T28-DLED problema soft

catalin004

Postări Recomandate

Clientul asteapta....este nasul meu, insa o sa incerc si un update de soft chiar si pe cel initial care a venit defect...stima.credeam ca se face ca la vestel cu tasta ok de pe rtc.

Link spre comentariu

Clientul asteapta....este nasul meu, insa o sa incerc si un update de soft chiar si pe cel initial care a venit defect...stima.credeam ca se face ca la vestel cu tasta ok de pe rtc.

Tu nu ai incercat pina acum, salvarea, stergerea si rescrierea flashului cu dumpul original?, asta trebuia incercat de prima data.....erau destule sanse, ca metoda sa functioneze.......

Link spre comentariu

am incercat din prima...dupa ce am scris postarea asta am facut...am si scris in primul topic...am rescris memoria cu acelasi cobtinut insa fara sai fac un upgrade...dar a facut la fel..se oprea...

Link spre comentariu

am incercat din prima...dupa ce am scris postarea asta am facut...am si scris in primul topic...am rescris memoria cu acelasi cobtinut insa fara sai fac un upgrade...dar a facut la fel..se oprea...

Daca ai gasit cod pentru telecomanda sa postezi, ca sa stiu.....eu deja am resoftat un Vortex(main T.EME380.61) cu dumpul de ORION OLT-28202 si mai am sa gasesc doar codul pentru telecomanda.

Link spre comentariu

Am gasit si codul Longer 92483, am testat pe acest Vortex VLED-24B1D(Main T.EME380.61 si display LTA230AP01 defect) zeci de softurii chinezesti....multe dintre ele sau potrivit perfect, cu toate ca erau pentru alta placa, total diferita.....ultimul soft probat de ORION OLT-28202 pentru placa TP.SIS231.PT851, a fost perfect compatibil la placa T.EME380.61, display LTA230AP01, prog digitale/analog, sunet si toate cele.......

post-237484-0-28140300-1485789321_thumb.jpg

Link spre comentariu

Eu inteleg dar la acesta nu vrea sa vada telecomanda...acum o sa-i fac un update....

Aici este softul original...poate poti sa-l "repari"

sau macar sa vezi ce e cu el....

http://hotupload.eu/Vvh

Codul pe care l-am postat este pentru softul asta "39758_Orion_OLT-28202", adica cel de aici http://www.filehost...._OLT_28202_rar/

este imposibil sa nu mearga.......si mai sint inca 5 codurii in afara de cel postat anterior

92483

90895

99511

98968

99878

94669

Vad ca dumpul pe care l-ai postat are 6 Mb in loc de 8 Mb, de ce nu imi dau seama......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Dupa ce imi ajung telecomenzile comandate va anunt...azi sper sa il rezolv...nu am postat ca sa nu incarc topicul. Sper sa mearga pentru ca este obligatie...

va tin la curent...24Vca... :)

Link spre comentariu

Am gasit si codul Longer 92483, am testat pe acest Vortex VLED-24B1D(Main T.EME380.61 si display LTA230AP01 defect) zeci de softurii chinezesti....multe dintre ele sau potrivit perfect, cu toate ca erau pentru alta placa, total diferita.....ultimul soft probat de ORION OLT-28202 pentru placa TP.SIS231.PT851, a fost perfect compatibil la placa T.EME380.61, display LTA230AP01, prog digitale/analog, sunet si toate cele.......

90895 a mers cel mai bine...primul nu imi lua on/off....numai bine

Editat de catalin004
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Da intradevar dumpul este pentru acest tv, dar cu alta placa, adica dumpul tau este pentru placa HK-T.SP9202P62 cu flash spi 25Q32 si colegului catalin004 ii trebuie pentru placa TP.SIS231.PT851 cu flash spi 25Q64.....

Multumim colegu...eu deja l-am memort, ramane sa probez cand este nasu de acord....

Eu zic sa nu mai te obosesti cu probatul, ca muncesti degeaba.....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări