vergil Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Imprimanta din titlu are ca defect placa digitala , cea din imaginile de mai jos . Nu face initializarea , nu se aprinde displayul si nici un led de semnalizare ceva . Pe placa scrie : CC368-80001 REVA . HP . De unde as putea achizitiona asa ceva . Nu cred ca se repara . Sau poate repara cineva . Va multumesc . Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 http://www.thice.nl/repair-a-broken-hp-laserjet-printer-by-baking-it/ https://www.aliexpress.com/item-img/CC396-60001-Formatter-for-HP-Laserjet-M1522n-MFP-series-For-copy-models-only/32263286149.html?spm=2114.10010208.1000017.2.UrQYWv Link spre comentariu
vergil Postat Ianuarie 29, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 (editat) Multumesc leoncris . Dincate am inteles acolo tot mai arata ceva pe display . În cazul meu nu se mai aprinde nimic . Am verificat sursa , este ok . În placa de formatare , cum i se spune , intra tensiuni de 3,3v . 5v si 24v . Are trei leduri pe aceasta placa , care dacă totul este ok , acestea se aprind . In cazul meu nu se aprind decat 2 . Al treilea pilpie putin si ramane stins . Pe display , si panoul de control nu se aprinde nimic . Dupa ceva investigatii , acel led care nu se aprinde duce la procesorul cel mare (nu am verificat , dar cred ca este proc) , care nu este de umblat la el . Am sa incerc totusi si varianta expusa , cu coacerea in cuptor , ca pe pîine . Multumesc Editat Ianuarie 29, 2017 de vergil Link spre comentariu
vergil Postat Ianuarie 31, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Am facut ca in primul link A functionat si functioneaza . Numai ca , la initializare , cere un OK, si apare pe display eroare de memorie . I sa incins memoria in cuptor . Dupa OK , termina initializarea si functioneaza normal ,cu tota functiile pe care le are . Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum