core sma Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 @yo9hrb Da! Ai dreptate. Link spre comentariu
core sma Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 (editat) Si uite asa s-a dus dracului un alt subiect... Chiar daca Felix a mai sarit calul. Si alti useri au facut comenarii poate mai in gluma. In general s-a discutat totusi la subiect. Era imposibil ca niste "ajunsi la limita cunoasterii" sa nu produca QRM (parca asa se zice). Vai de el de ELforum. Vanzatori de capre raioase cu LED-uri in frunte a ajuns ELforum din cauza la asa specimene. Nu rateaza nici un topic sa nu faca de ras ideea de electronica sau de radioamatorism. Pacat. Mare pacat. Editat August 29, 2020 de core sma Link spre comentariu
daniels Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 Esti la carciuma aici, te ia valul si uiti. Deasupra sunt sectiuni tehnice. Nu uita nici asta. Link spre comentariu
sesebe Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 La 29.08.2020 la 12:04, Felix. a spus: Hai, un pic de curaj si se poate. Care e deci situatia in care preampliful asta are dinamica mica ? Nu merge cu " poate " cu linkuri, cu discutii pe langa. V-a mancat in fund sa comentati, mergem pana la capat. PS: Ca de obicei, ofer o pista ajutatoare. Faptul ca vi se pare ca acest preamplif are dinamica scazuta, provine de la un defect profesional al celor obisnuiti cu amplifuri audio de putere. Indiciul e suficient. Vreau sa vad o explicatie la obiect. In caz contrar, o fac eu, exemplificativ....si poate pe viitor imi urmati exemplul. Extinde Nici o problema. Voi explica cu lux de amănunte DAR DOAR DUPA ce vei pune calculul PSF-ului acestui etaj de amplificare și calculul amplificarii. Calculul PSF-ului trebuie sa conțină și WCA în funcție de tensiunea de alimentare (2.8V-4.2V plaja tensiunii unui acumulator Li-Po pt ca ție astea îți plac și pt astea se pare ca ai făcut schema) și în funcție de temperatura. Astept calculele doar de la" creatorul" schemei. Dacă postează altcineva calcule voi ignora acest subiect. 1 Link spre comentariu
yo9hrb Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 Care era subiectul? VLF? Ca sa receptionezi VLF, cineva trebuie sa si transmita. Asta nu am vazut pana acum. P.S. Atentie la IP. Se mai greseste fara voie. Link spre comentariu
daniels Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 La 29.08.2020 la 19:55, Felix. a spus: .........am triangulat azi sursa. Extinde de curiozitate poti spune metoda folosita? Link spre comentariu
daniels Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 La 29.08.2020 la 20:38, Felix. a spus: Tot de curiozitate, am spus ieri ce voi face azi. Vezi ce am zis ieri. Am obiceiul sa merg direct la sursa. Sursa nu rezista cand am obiceiul asta. Pentru papagalii din lumea noastra, trebuie multe teorii, multe stiri in domeniu, iar dupa 4 ani de studii si teorii ne trrezim ca nu am inteles nimic. Si se mai nasc 2-3 generatii de ganditori. Revenind la subiect, sursa nu a rezistat. Stiu acum de unde si cum vin. Extinde ok, nu vrei asta e! Personal cunosc sistemul optic, ce imi mai aduc aminte de prin armata. Ar trebui sa semene. Eram curios de ce distante ai folosit, cum ai ajuns la anumite unghiuri, chestii tehnice. Vad cxa o iei cu bla, bla Link spre comentariu
Postări Recomandate