+_Florin_+ Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 Măi Felix, dacă vrei să convingi lumea că acele semnale sunt de origine tectonică fă un sistem capabil să le monitorizeze 24 de ore din 24 și așteaptă un cutremur mai serios, de minim 5 sau 5+(MGR). În medie sunt cam două pe an. Arată-ne apoi anomalii serioase/notabile ale acelor semnale în timpul (sau înaintea) cutremurului. Dacă-s inainte e super, înseamnă că tocmai ai descoperit un mod de predicție. Apropo, INFP-ul monitorizează de mulți ani "niște" benzi de frecvențe, timp în care s-au produs destule cutremure semnificative. Rezultatele sunt "neconcludente". N-o spun la mișto, la un moment dat m-a pasionat și pe mine domeniul ... 1 Link spre comentariu
Mircea Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 Pai s-a abandonat deja certitudinea cu submarinele? Asta chiar era banoasa, sa detectezi submarine din inima Buzaului. Detectia cutremurului nu e de interes caci ar pune cu botul pe labe mafia constructorilor. 6 hours ago, RST said: Daca sunt de pe submarine militare, sunt clar (ultra)secrete... 6 hours ago, RST said: Eu as gandi mai mult inainte de a incepe o munca de pomana si as trage urmatoarea concluzie: Tuful vulcanic e de fapt cenusa vulcanica presata. E higroscopic si imbibandu-se cu apa, e conductor. Probabil se intinde pe o suprafata si adancime mare, si capteaza acele semnale ELF care provin aproape sigur de la submarine. Link spre comentariu
Mircea Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 2 hours ago, RST said: Dar am o teorie, expusa la topicul " Antena MagicBon ": " Cand se conecteaza antena la LNA, daca zgomotul captat de antena e mai mare cu cel putin 10-12dB decat al LNA-ului, conditiile de receptie maxima sunt indeplinite, iar marirea castigului antenei fizice, ori marirea amplificarii LNA, nu vor imbunatatii receptia " O citez ca sa o am in vedere mereu. Poate o pun si la semnatura. Link spre comentariu
ndor Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 " Cand se conecteaza antena la LNA, daca zgomotul captat de antena e mai mare cu cel putin 10-12dB decat al LNA-ului, conditiile de receptie maxima sunt indeplinite, iar marirea castigului antenei fizice, ori marirea amplificarii LNA, nu vor imbunatatii receptia " Se pare ca tocmai a emis un postulat . Daca as fi in locul lui as cere brevetare sa macar o licenta . Vad ca l-a pus si in ghilimele ! Singura problema ar putea fi ca decibelii aia ori cresc incopaci , ori ii ia la kg . Link spre comentariu
daniels Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 Acum 4 ore, Thunderer a spus: Acum sunt submarine. Unele galbene. Submarin galben era denumirea unei anfetamine si sursa de inspiratie pt The Beatles. 1 Link spre comentariu
Mircea Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 Postul tau e dovada de răutate! Ruşine sa-ti fie! 1 Link spre comentariu
daniels Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 topicul produce halucinatii Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 Acum 2 ore, RST a spus: Eu am in fata casei ditamani stanca, sub casa si in mai multe locuri tuful ala...cum dracu sa nu stiu de existenta lui ??? Ok, tu nu stii, ia de aici: Pe chestia asta, iti fac o dedicatie muzicala: Link spre comentariu
daniels Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 Acum 21 minute, RST a spus: Acum n-am chef, dar cel mai probabil, inainte sa ma culc, o sa pun receptia live pe youtube. Pana ma trezesc eu maine ( 10-11-12, depinde ), e tot timpul de studiu. Sunt extrem de curios cum explicati ce evti vedea ;) adicatelea, tu dormi si cineva pe aici studiaza Link spre comentariu
mama Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 4 hours ago, RST said: pari a fi papagalul de serviciu si nu vei fi sanctionat. Oricum u sunt adeptul sanctiunilor, indreptarea unor comportamente se face prin educatie, nu prin sanctiuni. Eu am in fata casei ditamani stanca, sub casa si in mai multe locuri tuful ala...cum dracu sa nu stiu de existenta lui ??? Ok, tu nu stii, ia de aici: https://ro.wikipedia.org/wiki/Piatra_Albă_„La_Grunj Uite si ce trebuie sa citesti: " Este un martor de eroziune (diferențială[4]) hidraulică si eoliană[2], format din tufuri dacitice de culoare alb-cenușiu-gălbui [2] de vârstă badeniană, tot ansamblul fiind prins între strate de marne (cineritice[4]) și gresii cu poziție aproape verticală[2] și aspect de micropediment.[4] Este originar din capătul sudic al unei mici și înguste fâșii estice cu tufuri, din anticlinalul Lopătari. " Afli asa si ce-i ala dacit: " Dacitul face parte din categoria rocilor magmatice. El are structură cristalină fină, de culoare cenușie albăstruie cu nuanțe până la brun. Dacitul este o rocă vulcanică care conține ca. 65% bioxid de siliciu. Roca se formează prin răcirea rapidă a magmei vâscoase care are o temperatură între 800 - 900 °C. " Din ce îmi aduc aminte, marele talent al papagalilor este reproducerea de cuvinte pe care nu le înțeleg. Tocmai ce văd aici un exemplu edificator. Link spre comentariu
mama Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 Ca să nu mai reeditez: Link spre comentariu
validae Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 (editat) Asta e dedicată tuturor care dau replica iniţiatorului în acest soi de topicuri SF: Când te contrazici cu un nebun în public, privitorii ar putea să nu facă vreo diferenţă între voi.... Credeţi că aţi putea să-l lăsaţi în lumea lui şi să nu-i mai răspundeţi la postări ? Eu cred că atunci când observi că nu te bagă nimeni în seamă, te duci singur în altă parte...ca şi câinii vagabonzi, dacă nu-i hrăneşti, nu mai stau pe lângă tine. Editat August 14, 2020 de validae Link spre comentariu
vijelie02 Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 Eu as inchide si topicul asta ca sa nu mai apara carcotasii sa-l deranjeze pe @RST, Sa raspunda provocarilor pierde mult timp pretios, acest timp ar putea sa-l aloce masuratorilor. Link spre comentariu
sesebe Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 Acum 33 minute, validae a spus: Asta e dedicată tuturor care dau replica iniţiatorului în acest soi de topicuri SF: Când te contrazici cu un nebun în public, privitorii ar putea să nu facă vreo diferenţă între voi.... Credeţi că aţi putea să-l lăsaţi în lumea lui şi să nu-i mai răspundeţi la postări ? Eu cred că atunci când observi că nu te bagă nimeni în seamă, te duci singur în altă parte...ca şi câinii vagabonzi, dacă nu-i hrăneşti, nu mai stau pe lângă tine. Va deschide alt topic cu o ideie la fel de strigatoare la cer. Link spre comentariu
daniels Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 Da, VLF-ul este nemuritor Link spre comentariu
Postări Recomandate