Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Receptor VLF

Mark S

Postări Recomandate

7 hours ago, ndor said:

Poate o sa te mire , dar la ei e mult mai ieftin transport , vama ...etc ,decat la noi .

E mai simplu la ei. Vorbesc de Ucraina , Rusia ...

PS - BFP420 nu e tot bipolar ?

Mă refeream la cumpărător, că la valori mai mari ar putea plăti taxe vamale daca cumpără din Ucraina sau Rusia și chiar la români. Și nu mă mir așa de usor!

E tot bipolar, dar am văzut că e SiGe și foarte apreciat de dl.  Wax. Daca nu, dual gate clasici sa smd, sunt pe toate gardurile. 

7 hours ago, ndor said:

Editat de yo9hrb
Link spre comentariu

The input pi-filter coil is a high quality pot core and frequency tuning of this preselector is very sharp. Use a high quality variable air capacitor for the 1000pF. Tuning range here is from approx. 50 to 164 kHz. Adding some nF in parallel lowers the input range. I used 7nF to receive the historical transmission from SAQ (Sweden) in Aug, 1998 at 17 kHz.

Link spre comentariu

Pai aici e un topic tehnic . Am comentat ce SCRIA IN FOTO . Nu mi - a dovedit nimeni ca am gresit , cu toata engleza de pe Google . Imaginatia ... e o alta notiune . Era bine de specificat dinainte , ca se poate etc . Si ca trebuie preluata IDEEA . ASTA ESTE PROBLEMA ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
8 minutes ago, gauss said:

VLF.PNG

Very clear , like crystal ! VLF domain is BETWEEN 3 TO 30 KHz . Nothing more than  I can say ... and it' s enough .

Bravooo! Ati marcat inca un punct. Nu va mai fortati cu contrele, ca fac rau la sanatate. Pentru unii (radioamatori) VLF urca ceva mai sus.

Link spre comentariu

Sa fie sanatosi . Si eu printre ei , ca ma bifez ca fiind . D' aia legali , cu patalama si indicativ . Chiar si oleaca de categorie ...  Pentru mine de baza e ce zice I.T.U. , ca ei impart dreptatea . Cam la toata suflarea :

https://www.itu.int/en/about/Pages/default.aspx

Si altii ... Se poate consulta orice manual de radiotehnica , pentru conformitate .

https://en.wikipedia.org/wiki/Radio_spectrum

P.S. - multumesc pentru grija referitoare la sanatate , stiti ca e reciproca .

VLF.PNG

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări