nelutuPO Postat Ianuarie 31, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Multumesc Sorine !! Link spre comentariu
nelutuPO Postat Februarie 1, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2017 Nu am pe conector sursa BL-on am inv-on off Este acelasi lucru? Link spre comentariu
cornel1962 Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 este acelasi lucru ,...BL(backlight) Link spre comentariu
nelutuPO Postat Februarie 2, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2017 Mainboard defect. Lampile se aprind, nu am cda de pa placa logica. Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Acum, pentru a nu cumpara (inca) o alta placa, va trebuie schema sa verificati toate convertoarele dc-dc. Poate gasiti unul defect si ati scapat mai usor. Sau un electrolitic de pe ea. Apoi o....coafura la procesor. Apoi, daca mai doriti, un nou soft. Idei mai sunt. Rabdare sa aveti. Link spre comentariu
nelutuPO Postat Februarie 2, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2017 Am comandat deja. Am gasit la un pret f bun . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum