cirip Postat Mai 6, 2007 Partajează Postat Mai 6, 2007 Salut,Pe o placuta de la un controler de turatie se afla niste capsule SMD de 8 pini pe care scrie:12H3LLEZ528si au sigla de la ST (SGS-Thompson).Le-am cautat in site la ST si aiurea pe net, dar nu le-am gasit. Cel mai probabil este ca sunt mosuri de putere, dar nu reusesc sa le gasesc foaia de catalog. Ma poate ajuta cineva?Multumesc,Cirip Link spre comentariu
zal Postat Mai 6, 2007 Partajează Postat Mai 6, 2007 EZxxx intr-un catalog mai vechi sint diode zener si surse de referinta, dar se opreste numaratoarea pe la 3xx. Cauta volumul ''ddv1'' al cataloagelor ECA. Link spre comentariu
cirip Postat Mai 7, 2007 Autor Partajează Postat Mai 7, 2007 Multumesc Zal, dar nu pot fi diode Zenner. Sunt 6 bucati, adica exact numarul necesar ptr realizarea a 3 semipunti ptr comanda unui motoras brushless (trei faze). Deci sunt cu siguranta mosuri.CiripEDIT: Multumesc nicu_stef. Cred ca astea sunt. Link spre comentariu
nicu_stef Postat Mai 7, 2007 Partajează Postat Mai 7, 2007 poate fi STS12NH3LL http://www.st.com/stonline/products/lit ... /10146.pdf succese Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum