pyu Postat Mai 6, 2007 Partajează Postat Mai 6, 2007 am cumparat PICkit 2 (cu PIC16f887).am instalat MPLAB IDE 7.50, iar la Configure -> Select device la lista de programatoare imi zice ca PICkit 2 nu este suportat...si totusi in pdf-ul de la PICkit 2 Debug Tools imi zice ca poate fi folosisit MPLAB-ul pentru debugging incepand cu versiunea 7.51...stie cineva care-i problema?:prayer: 10x Link spre comentariu
sofian Postat Mai 6, 2007 Partajează Postat Mai 6, 2007 ai selectat alt PIC ptr care nu se poate face debug cu Pickit2 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 6, 2007 Partajează Postat Mai 6, 2007 numai la un singur pic poti sa faci debuging cu ala si sunt convins ca a costat mai mult ca ICD2-u care il vand eu si stie multe... :rock: Link spre comentariu
Cristiano Postat Mai 6, 2007 Partajează Postat Mai 6, 2007 N-am folosit Pickit2, asa ca nu pot confirma din experienta, dar observ ceva chiar din ce ai scris: tu folosesti Mplab 7.50, iar suportul pt. folosirea Pickit drept debugger a fost introdus in versiunea 7.51. Pare evident, gresesc pe undeva? Link spre comentariu
CristianC Postat Mai 7, 2007 Partajează Postat Mai 7, 2007 Pickit2 nu poate fi folosit ca debugger pentru PIC16f877. Am testat cu MPLAB 7.60. Link spre comentariu
pyu Postat Mai 7, 2007 Autor Partajează Postat Mai 7, 2007 totusi am vazut pe net ca poate fi folosit.... ex: http://forum.microchip.com/tm.aspx?m=24 ... y=???? http://forum.microchip.com/upfiles.aspx ... C73591.jpg si orice pic as selecta imi spune ca nu pot face debugging cu PICkit 2 ca nu este suportat... eu unul chiar nu-mi explic de ce... cristioano, daca nu ma insel suportul pt PICkit 2 a fost introdus cu versiunea 7.4 vasile, a costat 160 lei... l-am luat mai mult pt concursul de la microchip&vitacom.... Link spre comentariu
CristianC Postat Mai 7, 2007 Partajează Postat Mai 7, 2007 Da, ai dreptate. Am crezut ca e vorba de PIC16F877. PIC16F887 e suportat ca debugger de MPLAB 7.60 (probabil si de versiuni mai vechi) Link spre comentariu
pyu Postat Mai 7, 2007 Autor Partajează Postat Mai 7, 2007 Da, ai dreptate. Am crezut ca e vorba de PIC16F877. PIC16F887 e suportat ca debugger de MPLAB 7.60 (probabil si de versiuni mai vechi)nici eu nu m-am uitat atent ca sa vad ca ai scris 877..... :weedman: Link spre comentariu
pyu Postat Mai 10, 2007 Autor Partajează Postat Mai 10, 2007 am reusit pana la urma... era din cauza unui soft de pe cd instalat degeaba...mai am o intrebare... cu programatorul inclus in acesti kit pot programa mai multe microcontrolere sau numai pic16f887? Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 parca ziceai c-ai citit pdf-ul pickit-ului... nu scrie acolo??? :axe: Link spre comentariu
pyu Postat Mai 10, 2007 Autor Partajează Postat Mai 10, 2007 am citit.... dar nu am inteles exact daca merge pentru toate pic-urile sau numai pentru cele Flash-Based Link spre comentariu
CristianC Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 In MPLAB, du-te la Configure->Select Device si poti sa vezi la fiecare PIC daca este suportat (bulina verde la Pickit2) Link spre comentariu
pyu Postat Mai 10, 2007 Autor Partajează Postat Mai 10, 2007 In MPLAB, du-te la Configure->Select Device si poti sa vezi la fiecare PIC daca este suportat (bulina verde la Pickit2)am facut cum ai zis.... foarte putine apar cu bulina verde sau galbena.... dar la http://www.microchip.com/stellent/idcpl ... e=en027813este cu totul altceva.... de aceea am intrat cu totul in ceatza.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 Ti-am zis sa nu-ti iei PICKIT si sa folosesti ICD2... Link spre comentariu
pyu Postat Mai 10, 2007 Autor Partajează Postat Mai 10, 2007 de ce am luat pickit2 nu mai conteaza.... tot ce vreau acum e sa ma joc cu el....am incercat din mplab sa programez in C.... totul bine si frumos pana la compilare.... imi da o eroare....nu ar fi o problema asta, pentru ca as putea folosi PIC C Compiler... dar m-ar interesa f mult mplab-ul pentru modul de debugging....ma poate ajuta cineva?10x :prayer: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum