Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Robot Auto [jump starter] 12/24v probleme incarcare .

vikvn

Postări Recomandate

chong khun nu mi a raspuns ,ma intereseaza ca pret informativ sa l pun pe picioare .of,of cum nu va am mai aproape de mine :)

Daca aici spui de mine ca nu mai ai mai aproape , sa stii ca nici distanta nu este o problema , poti sal trimiti la mine cu posta si il rezolv eu , si la pret ne intelegem noi , daca vrei vorbim pe mp (mesaj privat)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vikvn

15

• surubarila

9

• validae

5

• Florinel TV

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sunt TV-uri smart , telefoane smart , de ce n-ar "destepta" ei si incarcatoarele.D-l Leoncris are dreptate , a ajuns si incarcarea unui acumulator sa fie manageriata...Fa rost de un acumulator de tipul celui din poza mea si mergi la mesterul despre care ai zis.El va sti cum sa-l lege , daca inteligenta aparatului nu e in stare sa-l accepte va da o eroare.

Link spre comentariu

Sunt TV-uri smart , telefoane smart , de ce n-ar "destepta" ei si incarcatoarele.D-l Leoncris are dreptate , a ajuns si incarcarea unui acumulator sa fie manageriata...Fa rost de un acumulator de tipul celui din poza mea si mergi la mesterul despre care ai zis.El va sti cum sa-l lege , daca inteligenta aparatului nu e in stare sa-l accepte va da o er

Daca da eroare la incarcare atunci acumulatori originali au niste piese ca alea de tableta si nu va incarca cu un acumulator fara acele piese , acum ramine de vazut cind va ajunge la mine , am sa revin cu detali

Link spre comentariu

Off-topic : Florin , o punga din aia "gravida" am eu dintr-o tableta , cand o sa am timp imi pun costumul din poza si o desfac , ies doar doua fire din ea +/-.O fi avand si ceva piese asa cum spui .

post-203762-0-96329800-1487105763_thumb.jpg

Link spre comentariu

Unele acumulatoare (cele mai multe) au circuitul de protecţie la încărcare/descărcare inclus. Dar există şi excepţii, când circuitul de protecţie se află pe placa de bază....dar destul de rare.Asta fiindcă circuitul de protecţie monitorizează şi temperatura de încărcare.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Acest asa zis roobot a ajuns la mine si voi reveni cu informatii , pina acum mam zbatut sal repar dar nu sa putut , pina atunci voi revenii cu informatii din pacate nu prea placute , voi reveni cu poze facute din prima data cind am desfacut coletul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări