Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CI audio alimentat la +/- 50V

Vizitator Traiann

Postări Recomandate

Vizitator Traiann

Vreau sa-mi construiesc un amplicator 2+1, am facut rost de o cutie in care din pacate imi incap doar transformatorul (toroidal de 2x35v la 8A) ,ampliful de sub (un quad ) si filtrarea ( 2x10.000uf ) plus radiator.Din pacate nu mai am loc prea mult si pentru doua amplifuri cu componente discrete asa ca trebuie sa-l fac pe integrate si sa fie alimentat tot din aceeasi sursa de tensiune, adica 2x50v tot din lipsa de spatiu . Ce integrat audio rezista la 2x50 v si sa fie oarecum performant sau daca aveti alte idei in afara de a monta alt traf sau alta cutie. Pe google am cautat de am bataturi la degete!Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Muzyk_ant

2

• Bujor Stefan

1

Top autori în acest subiect

Daca vrei cu integrate alege un STK , alea au alimentarile la asa tensiuni mari , dar ai putea sa faci in cutie doar finalii si redresarea +filtrare si in alta cutie separat sa pui trafu plus ceva filtraje suplim pt alternativ , cred ca ar fii mai profi decat sa le ingramadesti pe toate acolo, ...cred ca a mai fopst un subiect la fel ....in ce priveste alimentarea in cutie separata si ideea e ca e bine sa aduci in cutia cu finalii tensiunea alternativa nefiltrata si sa pui in cutia cu finalii redresarea+filtrare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări