Vizitator Traiann Postat Decembrie 21, 2004 Partajează Postat Decembrie 21, 2004 Vreau sa-mi construiesc un amplicator 2+1, am facut rost de o cutie in care din pacate imi incap doar transformatorul (toroidal de 2x35v la 8A) ,ampliful de sub (un quad ) si filtrarea ( 2x10.000uf ) plus radiator.Din pacate nu mai am loc prea mult si pentru doua amplifuri cu componente discrete asa ca trebuie sa-l fac pe integrate si sa fie alimentat tot din aceeasi sursa de tensiune, adica 2x50v tot din lipsa de spatiu . Ce integrat audio rezista la 2x50 v si sa fie oarecum performant sau daca aveti alte idei in afara de a monta alt traf sau alta cutie. Pe google am cautat de am bataturi la degete!Multumesc! Link spre comentariu
Muzyk_ant Postat Decembrie 21, 2004 Partajează Postat Decembrie 21, 2004 Daca vrei cu integrate alege un STK , alea au alimentarile la asa tensiuni mari , dar ai putea sa faci in cutie doar finalii si redresarea +filtrare si in alta cutie separat sa pui trafu plus ceva filtraje suplim pt alternativ , cred ca ar fii mai profi decat sa le ingramadesti pe toate acolo, ...cred ca a mai fopst un subiect la fel ....in ce priveste alimentarea in cutie separata si ideea e ca e bine sa aduci in cutia cu finalii tensiunea alternativa nefiltrata si sa pui in cutia cu finalii redresarea+filtrare Link spre comentariu
Bujor Stefan Postat Decembrie 21, 2004 Partajează Postat Decembrie 21, 2004 Am eu niste date despre STK-uri.Tu spune ce boxe ai pentru amplificarea asta (pe cati ohmi, si puterea eventual) si o sa ma uit. Link spre comentariu
Vizitator Traiann Postat Decembrie 21, 2004 Partajează Postat Decembrie 21, 2004 Satelitii au 200W pe 8 ohmi. Link spre comentariu
Muzyk_ant Postat Decembrie 21, 2004 Partajează Postat Decembrie 21, 2004 Eu zic ca 100W pe 8 ohmi e suficient , ia uita-te tu 1 pic aici:http://www.elektroda.net/audio/uklady/stk.html Link spre comentariu
Vizitator Traiann Postat Decembrie 22, 2004 Partajează Postat Decembrie 22, 2004 Ok m-am hotarat la un STK 443, se gaseste in comert la doar 5oo.ooo lei.Multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum