Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LED Sony se blocheaza

Vizitator eri

Postări Recomandate

Buna ziua.Am un TV LED Sony , are o problema in functionare adica functioneza normal programul TV dar dupa un timp nu mai functioneza telecomanda si butoanele de comanda programul respectiv functioneza normal nu se pot intra in meniu sau sa modific canalul ,volum .Nu inteleg ce poate sa se intimple, daca opresc alimentarea ,il scot din priza isi revine , pot sa folosesc tastatura si butoanele din TV , dupa un timp se blocheaza iar.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

2

• gogu1305

2

Top autori în acest subiect

....intr-un service autorizat veti gasi poate un raspuns....(taste,soft,riplu pe alimentare PCB-procesor,etc)!!! Pot fi multe ca si ...multe tv led Sony,caruia in topic nu-i dati niciun model.....

Link spre comentariu

Buna ziua.Am un TV LED Sony , are o problema in functionare adica functioneza normal programul TV dar dupa un timp nu mai functioneza telecomanda si butoanele de comanda programul respectiv functioneza normal nu se pot intra in meniu sau sa modific canalul ,volum .Nu inteleg ce poate sa se intimple, daca opresc alimentarea ,il scot din priza isi revine , pot sa folosesc tastatura si butoanele din TV , dupa un timp se blocheaza iar.

Ce model este si de cit timp ai tv-ul?

Link spre comentariu

Am pățit la fel cu un Sony, se bloca dacă băgăm cardul în el, chiar și fără cartela. Pe cablu mergea bine. Pe AV se blochează?

Editat de gogu1305
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări