Electronicserver Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Ai pus rezultatul calculului acolo? Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 (editat) Am pus rezultatul,si in cifre si in litere-ajutat de google translate-si ma duce iar la termeni si conditii.Banuiesc ca problema este de aici,restul rubricilor le-am completat corect.La username am incercat si nume rusesti si romanesti, Editat Februarie 1, 2017 de UN CETATEAN Link spre comentariu
surubarila Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Sanatate permanenta ! Daca rezultatul operatiei aritmetice e bun si campurile obligatorii sunt completate corect , trebuie sa vrea.La urmatoarea "nereusita" tradu pagina si vei vedea cu nu e bine-scrie cu rosu. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Probabil trebuie scris cu strămoşescul alfabet chirilic. Link spre comentariu
surubarila Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Nu , user parola adresa de mail etc. toate "romanesti".La anti-robot a fost un pic mai greu pana mi-am dat seama : se traduce numarul scris in rusa apoi adunat/scazut cu cifra in clar>se scrie rezultatul (ex. 9). Link spre comentariu
zal Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Ei, mai sînt în lume forumuri care nu admit români. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Sau poate nu ne vor, de simpatici ce sîntem. Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Nu te baza pe asta. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 4, 2017 Partajează Postat Februarie 4, 2017 Într-adevăr, nu sîntem deloc simpatici. Link spre comentariu
adryano Postat Februarie 4, 2017 Partajează Postat Februarie 4, 2017 Ati reusit sa va inregistrati? Va pot ajuta eu. Link spre comentariu
Postări Recomandate