Vizitator UN CETATEAN Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Buna seara,cum se poate face cont pe forumul rusesc Ремонт бытовой техники и электроники ? Nu stiu o boaba de rusa.Va rog sa ma indrumati.Multumesc frumos. Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Folosesti google translate https://translate.google.com/?hl=ro Oricum trebuie sa completezi corect un test de cunostinte electronice Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 scrie remont vitovoi tehniki i elektroniki Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Cu puţină perspicacitate te descurci pe orice forum, aşa m-am înscris la vietnamezi. Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 26, 2017 Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Ce te duce tocmai prin Vietnam, iti plac micutele ? Hai fa-n fan. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 26, 2017 Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Dacă intri pe forumurile lor vei avea o mare surpriză. Mă refer la civilizaţie, hărnicie, generozitatea împărţirii informaţiilor... Nu mai fac alte comparaţii. Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 26, 2017 Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 scrie remont vitovoi tehniki i elektroniki Traducerea inseamna "Repararea aparatelor de uz casnic și electronice", cred ca browserul tau e aiurea Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 26, 2017 Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 @zal Google Translate se descurca cu vietnameza, nu traduce tot cu picioarele ? Din engleza in romana n-a prea invatat la scoala. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 Io folosesc engleza, dar poţi folosi şi franceza acolo. Româna e o limbă necunoscută netului, că doar noi mai credem că e urmaşa latinei şi aşteptăm să facă alţii ptr noi traduceri corecte. N-am ideie cum se poate colabora cu Goagăl sau alte platforme ptr corectarea sau introducerea românei în traduceri, probabil că la noi în stat nu există nimeni preocupat de acest aspect de suveranitate. De aia nu avem nici tastaturi specifice. Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 (editat) Păi la noi ca la nimeni...toţi ne dăm englezoi...şi restul plebei!E un nonsens să traducem în română dacă avem atâţi poligloţi care nu se sinchisesc cu ”cultivarea” norodului!Şi avem tupeul să ne mai comparăm cu alţii care nu sunt nici jumătate cât noi(ca populaţie) ...dar au traducere(în limba maternă) la orice softuleţ de pe net! Asta e diferenţa dintre noi şi ei...şi ne mai mirăm dece unii sunt ”cu sute de ani” înaintea noastră.... Editat Ianuarie 27, 2017 de elmar Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 Nici nu s-a dorit o lege de protejare a limbii române, nu cumva să fie toţi obligaţi s-o înveţe şi s-o folosească corect. K 1i e jmekeri. Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Nu am reusit sub nici o forma.Ma respinge la intrebarea de securitate,ultima de jos. Link spre comentariu
Electronicserver Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Pune poza cu intrebarea de securitate. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Dacă intri pe forumurile lor vei avea o mare surpriză. Mă refer la civilizaţie, hărnicie, generozitatea împărţirii informaţiilor... Nu mai fac alte comparaţii. Si eu am cont pe un site de la ei,si pe unul din filipine!Acolo unul mai nestiutor nu este luat la bascalie ca aici!Toti sar in ajutor si explica foarte bine! Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 (editat) Pune poya cu intrebarea de securitate. http://remont-aud.net/pda/index/3 Este vorba de penultimul rand de jos.Reusesc sa completez toate rubricile,problema e penultimul rand.Unde scrie otvet,se pune raspunsul,care l-am pus si in cifre si in litere.Apoi dau pe Registrati,sau cum s-o citii,si ma duce inapoi la termeni si conditii.Si tot asa. Aici e linkul forumului rusesc https://www.google.ae/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjv9IeDyO_RAhWElJAKHTT6CekQFggYMAA&url=http%3A%2F%2Fremont-aud.net%2F&usg=AFQjCNFc_G1CP9__yB4Pnb7n7yLkhrdUzA&bvm=bv.145822982,bs.1,d.d24 Editat Februarie 1, 2017 de UN CETATEAN Link spre comentariu
Postări Recomandate