Tavi Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 ai nasul prea lung de atatea terenuri si masini cate cumperi si nu ajungi la attach 1 Link spre comentariu
nicul Postat Iulie 14, 2007 Partajează Postat Iulie 14, 2007 fuji pe modul automat artificii Link spre comentariu
nicul Postat August 1, 2007 Partajează Postat August 1, 2007 cu toate ca fuji 6500fd are numai recomandari bune pe net, pe mine m-a cam dezamagit. procesorul mai nou cu care se lauda nu prea isi face treaba.insa...poate am nimerit eu un aparat cu probleme. ce nu mi-a placut: - fd-ul mergea complet aiurea, incredibil de prost. cu el activat, pe portrete , cu un subiect cu fata spre aparat si incadrata in centrul imaginii, facea focusul oriunde, numai pe fata nu. mai grav e ca focusa in spatele subiectului.- nu am reusit cu nici un chip sa pozez o floare din casa care avea o culoare mov mai deosebita. culoarea obtinuta a fost destul de departe de realitate orice metoda am incercat. un sony de 2 lei s-a descurcat mai bine- aparatul parea nou inclusiv tipla de castraveti in care era cutia, mi-a cerut sa setez data si ora , totusi contorul de poze a plecat de la mai mult de 500. chestia asta m-a facut sa cred ca aia din fabrica au observat ceva, l-or mai fi gadilat, dar pana la urma au zis las ca merge si i-au dat drumul pe piata asa. Daca asa e controlata calitatea la fuji, atunci mai bine lipsa.- vizorul electronic trage produsul final mult in jos, lucru scuzabil prin pretce mi-a placut:- carcasa bine echilibrata, se tine perfect in mana- ecranul de buna calitate- zoomul prin modul de actionare iti deschide pofta de un reflex- flash-ul neasteptat de bun- imagini chiar bune, nu chiar asa de sharp cum ma asteptam si pretulDaca nu ar fi avut problemele pe care le-am intalnit si care foarte probabil sunt marginale, aparatul ar fi excelent. Controlul de calitate deficitar te face insa sa mai cauti. Link spre comentariu
bogdan_ Postat August 1, 2007 Partajează Postat August 1, 2007 - aparatul parea nou inclusiv tipla de castraveti in care era cutia, mi-a cerut sa setez data si ora , totusi contorul de poze a plecat de la mai mult de 500. chestia asta m-a facut sa cred ca aia din fabrica au observat ceva, l-or mai fi gadilat, dar pana la urma au zis las ca merge si i-au dat drumul pe piata asa.Ce card ai bagat in el? ma fusese folosit la alt aparat? Dar punga in care vine el, are un sigiliu, care se vede imediat cand era deschis.ideea e ca fuji, spre deosebire de alte aparate care tine minte poza la care au ajuns independent de ce e pe card, are tendinta de a continua de la ce gaseste pe card. asa ma speriasem si eu, am bagat in al meu cardul de la canon care era trecut de 5000, apoi m-am prins. Link spre comentariu
nicul Postat August 1, 2007 Partajează Postat August 1, 2007 cardul nu era nou. poate ai dreptate, eu habar nu aveam de chestia asta. de regula formatez cardul mai ales daca il plimb prin aparate chei usb si calculatoare.am bagat cardul in calculator si intr-adevar am un folder numit 100_FUJI si in el sunt poze de la DSCF0180 la DSCF0254 si cum am zis eu am obiceiul sa dau "format" in loc de "delete all"deci am mai lamurit o chestie. oricum am zis ca parea nou si banuiam ceva testari suplimentare in fabrica, in optimismul meu exagerat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum