Vizitator Sharkydj Postat Mai 6, 2007 Partajează Postat Mai 6, 2007 salutaream de gand sa-mi achizitionez un aparat foto digital si m-am orientat catre fuji finepix 9600, finepix 6500, sau sony h2este o grea alegere pt mine mai ales intre 6500 si 9600daca puteti sa- mi dati niste sfaturi va rog Link spre comentariu
Vizitator Sharkydj Postat Mai 6, 2007 Partajează Postat Mai 6, 2007 am uitat de H7 de la sonysi asta ar fi o varianta Link spre comentariu
hugo Postat Mai 7, 2007 Partajează Postat Mai 7, 2007 Mai asteapta vreo 3 luni si poti cumpara un Canon S5 IS. :tonqe: Link spre comentariu
Vizitator Sharkydj Postat Mai 7, 2007 Partajează Postat Mai 7, 2007 sa inteleg ca nu recomandati nik din ce am ales eu? Link spre comentariu
hugo Postat Mai 7, 2007 Partajează Postat Mai 7, 2007 Eu am un Sony H1 si sunt multumit de el(H2 si H5 nu au imaginile mult mai calitative, ci as zice un pic mai murdare). Seria H de la Sony si seria S de la Canon sunt cumva similare la calitatea imaginilor. Am zis S5 pentru ca S5-ul vine cu reglaje manuale in totalitate si talpa pentru blitz extern.Aparatele Fuji au o gramada de reglaje, lentile bune insa ceva scartaie la ele. Nu-mi plac deloc pozele scoase cu ele. Deci in final as zice H2 sau H5 din cele enumerate de tine. :yawinkle: Link spre comentariu
bogdan_ Postat Mai 7, 2007 Partajează Postat Mai 7, 2007 Fuji S9600.... recomand pentru ca am S9500Sony H1, H2, si mai ales Canonurile S2, S3 au niste vizoare foarte mici comparativ cu Fuji.Intre 6500 si 9500 nu stiu ce sa iti recomand, diferenta este sofrul ala de face detection prezent la 6500. Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 7, 2007 Partajează Postat Mai 7, 2007 nu ai precizat ce suma vrei sa investestinu este de neglijat nici un olympus cu stabilizator optic si zoom foarte mare Link spre comentariu
kostel Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Iti recomand CANON S3 daca nu prea ai bani.S5 are zgomot mult .Daca beneficiezi de mai mult ia-ti un S 9600.Depinde ce vrei sa faci cu ea si de cati bani dispui Link spre comentariu
nicul Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Iti recomand CANON S3 daca nu prea ai bani.S5 are zgomot mult .Daca beneficiezi de mai mult ia-ti un S 9600.Depinde ce vrei sa faci cu ea si de cati bani dispuisa intelegem ca S5 are zgomot mai mare decat S3 ??? n-o fi gresata.din lista omului eu pariez pe Fuji 6500fd. Link spre comentariu
kostel Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 nicul intai precizeaza locatia si dupa aceea astept comentariile. se refera la imagine si nu la mecanica Apropo tu ai o camera foto ca sa vorbesti?Sau ai tinut asa ceva in mana? Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 asta e chiar culmeakostel ii da lectii de fotografie lui nicul .... Link spre comentariu
kostel Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 Nu dau lectii ,dar nu imi place sa fiu atacatApropo TAVI super la Olanesti.Vroiam sa te caut,dar mi-am adus aminte ca tu nu bei bere.Si daca ai sti ce bun este BERGENBIR ICE Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 ma bucur ca ti-a placut , da, e o statiune cu peisaje superbe e ok cu berea , eu beau doar uneori cu prietenii , numai stella Link spre comentariu
kostel Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 Este statiunea mea de suflet si ma tot bate gandul sa imi cumpar un teren pe aici.Poate sa strica si tv si de la hoteluri, mai stiiDaca nu inchiriez camere ca este profitabil(administrator sotia si devin LIBER CASATORIT) Link spre comentariu
kostel Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 de ce nu pot sa atasez si foto? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum