ionel sm Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Daca este echivaelent cu Atmega32L-AU si unde as putea gasi?Am nevoie pt. o masina de spalat. Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 (editat) Buna seara! Din ce stiu eu, si trebuie sa cautati informatia concreta pentru a fi sigur ca ce spun e asa sau gresesc, este ca terminatia L vine de la low power adica MCU-ul se poate alimenta incepand cu 2,7V. Terminatia AU inseamna SMD respeciv AU si 16AU ca functioneaza la maxim 16Mhz, iar 8AU inseamna ca lucreaza la maxim 8Mhz. Deci atentie mare trebuiesc DS-uile si comparate bine inainte de a lua o decizie, eventual vazut oscilatorul daca este extern. Daca nu sunt prea indiscret dar important, de ce vreti sa-l inlocuiti? MCU-urile astea nu se "duc" chiar atat de usor...decat in anumite situatii relativ severe! Editat Ianuarie 25, 2017 de Ionut Remus Link spre comentariu
ionel sm Postat Ianuarie 25, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 S-a impuscat MCU de pe placa masinii ,am procurat alta si s-a dus si al doilea.Cauza....a avut pompa de refulare in scurt . Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 (editat) OK! Asta da sever, mai bine spus catastrolaf!!! La tme gasiti sigur. Sper ca stiti ca trebuie programat?! Eu as zice sa incercati si cu 8AU!!!Poate aveti noroc, si functioneaza ok! Editat Ianuarie 25, 2017 de Ionut Remus Link spre comentariu
ionel sm Postat Ianuarie 25, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Pai cu 8AU a fost.Dumpul l-am salvat dupa o placa buna.Este Arctic ba1200.Daca va este necesar vi-l dau cu placere.Se gasesc pe aliexpress la preturi bune dar trebuie sa astepti. Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Multumesc, dar nu obisnuiescsa fac astfel de depanari....totusi nu se stie niciodata! Spor la mesterit atunci. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Pai cu 8AU a fost.Dumpul l-am salvat dupa o placa buna.Este Arctic ba1200.Daca va este necesar vi-l dau cu placere.Se gasesc pe aliexpress la preturi bune dar trebuie sa astepti. Gasesti la miva.... ATMEGA32L 44-Pin 8MHz 32kb 8-bit Microcontroller Vezi daca se potriveste Tme Producător MICROCHIP (ATMEL) Tip circuit integrat microcontroler AVR Capacitate memorie EEPROM 1024B Capacitate memorie SRAM 2kB Capacitate memorie Flash 32kB Carcasă TQFP44 Număr canale PWM 4 Număr timere 8bit 2 Număr timere 16bit 1 Montare SMD Tensiune de lucru 2.7...5.5V Temperatura de lucru -40...85°C Frecvenţă funcţionare 16MHz Tensiune alimentare 2.7...5.5V Număr întreruperi externe 3 Număr canale output compare 4 Număr comparatoare 1 Număr canale input capture 1 Număr adaptoare A/D 10bit 8 Number of capacitive channels 16 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum