Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ATmega32L-8AU

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionel sm

3

• Ionut Remus

3

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Buna seara! Din ce stiu eu, si trebuie sa cautati informatia concreta pentru a fi sigur ca ce spun e asa sau gresesc, este ca terminatia L vine de la low power adica MCU-ul se poate alimenta incepand cu 2,7V. Terminatia AU inseamna SMD respeciv AU si 16AU ca functioneaza la maxim 16Mhz, iar 8AU inseamna ca lucreaza la maxim 8Mhz. Deci atentie mare trebuiesc DS-uile si comparate bine inainte de a lua o decizie, eventual vazut oscilatorul daca este extern.

Daca nu sunt prea indiscret dar important, de ce vreti sa-l inlocuiti? MCU-urile astea nu se "duc" chiar atat de usor...decat in anumite situatii relativ severe!

Editat de Ionut Remus
Link spre comentariu

OK! Asta da sever, mai bine spus catastrolaf!!! La tme gasiti sigur. Sper ca stiti ca trebuie programat?! Eu as zice sa incercati si cu 8AU!!!Poate aveti noroc, si functioneaza ok!

Editat de Ionut Remus
Link spre comentariu

Pai cu 8AU a fost.Dumpul l-am salvat dupa o placa buna.Este Arctic ba1200.Daca va este necesar vi-l dau cu placere.Se gasesc pe aliexpress la preturi bune dar trebuie sa astepti.

Link spre comentariu

Pai cu 8AU a fost.Dumpul l-am salvat dupa o placa buna.Este Arctic ba1200.Daca va este necesar vi-l dau cu placere.Se gasesc pe aliexpress la preturi bune dar trebuie sa astepti.

Gasesti la miva....

ATMEGA32L 44-Pin 8MHz 32kb 8-bit Microcontroller

Vezi daca se potriveste

Tme

Producător MICROCHIP (ATMEL) Tip circuit integrat microcontroler AVR Capacitate memorie EEPROM 1024B Capacitate memorie SRAM 2kB Capacitate memorie Flash 32kB Carcasă TQFP44 Număr canale PWM 4 Număr timere 8bit 2 Număr timere 16bit 1 Montare SMD Tensiune de lucru 2.7...5.5V Temperatura de lucru -40...85°C Frecvenţă funcţionare 16MHz Tensiune alimentare 2.7...5.5V Număr întreruperi externe 3 Număr canale output compare 4 Număr comparatoare 1 Număr canale input capture 1 Număr adaptoare A/D 10bit 8 Number of capacitive channels 16
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări