Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung ue55c7700 lipsa sunet

cristeama

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristeama

19

• Sorin Schiriac

4

• BUGHIU

3

• leoncris

3

- tipul exact este : UE55C7705WSXXE , mainboard : VA_DVB_LE_01000 code: BN41-01367A, versiunea de soft pe DDR eticheta cu: T-VAL DEUC(L) 23.8.10 1016.0 FB30[2], pe mainboard selectorul are 2 intrari una digitala de satelit si alta de antena/cablu ambele cu mufe tip RCA dar mai mici, am intrat cu semnal de cablu pe mufa de antena lipind direct in selector neavand mufa adaptoare-speciala, am semnal video perfect dar fara sunet pe toate canalele, trebuie spus ca sunt o multime de mufe de intrare iesire pe mainboard (lan,video,audio stereo,optic, 2 + usb ,4 + hdmi si inca citeva care nu stiu ce sunt )

- daca cineva ma poate ajuta cu o schema pentru mainboard ?, toata stima

Link spre comentariu

- din pacate manualul service de pe elektrotanya nu contine nici o schema ci doar date orientative , poate cineva (din experienta ) s-a intilnit cu acest model de Tv LED Samsung si stie mai multe despre ce si cum trebuie modificat ?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

am pus mai sus un link spre manualul de utilizare, care este mufa de A/V out ?, are o multime de mufe si din pacate a venit fara mufe adaptoare toate de tip special sunt marea parte de intrari si parca 2 de iesire ?, din cite inteleg din manual pe oricare dintre intrari sau iesiri este doar semnal digital si comunica doar cu device-uri de acelasi gen asta ma face sa cred ca problema este de comunicare software

Link spre comentariu

Tipul asta de placa are 2 finali unul pt difuzoare si un mini subwoofer verifica daca se alimenteaza,de obicei se arde cel de la subwoofer si pune alimentarea in scurt la amandoi finalii,verifica si daca ai semnal pe casti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări