Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programe programator Willem Pcb 5.0

stefanpecsi

Postări Recomandate

Bună stimati prieteni!Poate ca nu am postat topicul unde trebuie,dar am mai fost deschis un topic tot cu subiectul aceasta,la IT,și nu am primit răspuns. Am acest programator Willem Pcb 5.0,cumpărat second, si câteva programe am primit cu el,aparatul e bun, dar am încercat sa scriu recent cu el flashurile SST 49LF 004B,AT49LH004 și PMC PM49L004T și nu reunesc sa le scriu, nu mi se afla nici în lista aceea din programele pe care le am.Restul care sint în lista,le pot scrie,am incercat.Are cineva program și pentru aceste flash-uri,va rog ajuta-ti-mă dacă se poate!Mulțumiri.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanpecsi

5

• zvasile

2

• dan cod

1

• orgasmo

1

Top autori în acest subiect

Mulțumesc mult pentru răspunsuri, o sa caut pe net,deși nu prea am avut succes la căutat drivere,softuri și programe niciodata.Trebuie sa fie ceva program la acest programator,și pt.aceste flashuri,ca respectivul,care mi l-a vîndut, mi-a dat câteva programe,vreo 7-8,le-am instalat pe toate,și diferă intre ele,dar nu găsesc pt.flashurile enumerate. El mi-a spus,ca le scrie sîn pe acelea,numai trebe program.

Link spre comentariu

Am acest programator Willem Pcb 5.0,cumpărat second, si câteva programe am primit cu el,aparatul e bun, dar am încercat sa scriu recent cu el flashurile SST 49LF 004B,AT49LH004 și PMC PM49L004T și nu reunesc sa le scriu, nu mi se afla nici în lista aceea din programele pe care le am.

Pe viitor alegeti programatorul dupa necesitati, si in special alegeti modele ce au la baza concepte dupa 2007, nu din 1998.

La dispozitivele precizate era ideal un TL866CS/TL866A.

Link spre comentariu

Aveam programul acesta și eu,multumesc ,ceva mai nou ca ăsta dacă ar exista...Dar Cum zice colegul, e prea vechi prograramatorul și probabil nu mai este alt program mai nou pentru el.

Link spre comentariu

Nu cred ca acest programator stie de memorile alea precizate de tine , chiar si cu alt soft (program) chiar daca este si memorile mentionate in program nu le va putea citi ca cred ca snt mai multe versiuni de programatoare de aceste si fiecare cu programul lui

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări