Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent STV9379 FA

spiderflash

Postări Recomandate

Buna ziua, puteti sa-mi spuneti daca STV9379FA este echivalent cu TDA 8177F? Am un Nei 11AK45B5 la care defectele sunt urmatoarele: imaginea redusa pe verticala si cu distorsiuni in ea (apar linii negre in imagine variind si dimensiunea imaginii) si se opreste dupa o perioada de aproximativ 2-3 minute, intrand in protectie. Are si o pb cu placa, o fisura pe undeva fiindca daca il misc, apare imagine completa si incepe rezistenta de pe alim cu 60v sa se incinga. Oricum, in primul rand am nevoie de ic si nu il gasesc. Multumesc anticipat :).

PS daca stie cineva pe unde ar putea sa fie acea fisura, m-ar ajuta mult. Eu nu reusesc sa o gasesc. :91

Editat de spiderflash
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spiderflash

3

• Sorin Schiriac

2

• leoncris

1

• adydep

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Multe știfturi TDA8177F pe piață,și asta de ani buni.Am luat doua bucăți prin 2007 de la Vitacom,ambele erau sârmă între picioare...de atunci m-am lecuit.La Tv9 am adaptat și TDA2030 :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări