Vizitator vasiledan Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 buna dimineata-am un transformator de la un subwoofer cu 4 iesiri,2 de 13v si 2 de 26v,2 cond. de 4700/50v.vreau sa fac doua surse de alimentare,una de 12v si una de 18v.am doua autofiletante,una de 12v si una de18v.va rog sa ma ajutati cu o schema.va multumesc! Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Aveti carcasa Acc? Daca da e mult mai simplu sa va faceti surse in acele carcase.(va pot si ajuta) Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Dacă acel transformator nu e capabil să ţină un curent minim de 4-5A, nu se justifică încercarea. Se poate cu surse în comutaţie montate în carcasa acumulatorilor originali, s-a discutat asta pe forum.Exact despre ce zicea pop_ady44 Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 (editat) Eu am renuntat la idee. Am cumparat cu 80 de lei una cu fir, sunt multumit de ea, are toate facilitatile uneia cu baterii dar este mai usoara si arata ca un pistol, nu mai atarna bateria sub maner ca o greutate suplimentara. Editat Ianuarie 25, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
viorelpicu Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Sursa Forward pentru inlocuirea acumulatorilor la masinile de gaurit cordless postata de Ciby2,e o sursa de inspiratie superbuna,cu multe amanunte de executie,PCB,etc,cu pareri si patzanii ale unor realizatori,conditia fiind sa ai bagajul de cunostinte necasar in domeniu. Cat despre transformatorul ce-l detii trebuie sa dai sectiunea miezului si diametrul conductorului din secundarele existente pt.a vedea ce curent pot debita in raport cu consumul autofiletantei. Eu detin o autofiletanta Einhel cu tens de 14,4Vcc care la blocarea mandrinei "suge"chiar si peste 10A.Momentan o alimentez dintr-o sursa de PC fara modificari(in carcasa acumulatorilor am introdus in paralel cu alimentarea un cond.electrolitic de 10.000 microF.)care de multe ori functie de sarcina blocheaza sursa.Mai am un trafo "balsoi",are cel putin 4 kg,cu secundarul bobinat cu conductor de 2,5 mm diametru,izolat cu bumbac(o vechitura de pe la masinile unelte vechi)si o punte redresoare de 50A+acel cond.de mai sus merge de rupe. Solutii sunt mai multe dar cea din topicul lui CIBY2 o vad cea mai eleganta. Link spre comentariu
Vizitator vasiledan Postat Ianuarie 26, 2017 Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 buna dimineata-domnul pop_ady44 va rog sa ma ajutati cu o schema pentru o sursa de care spuneti-sa o bag in carcasa- multumesc celor care au raspuns la intrebarea mea. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 26, 2017 Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 http://www.elforum.info/topic/101105-sursa-forward-pentru-inlocuirea-acumulatorilor-la-masinile-de-gaurit-cordless/ Aici este un topic, dedicat ,daca nu te descurci cu transformatorul sa-l bobinezi ,este acolo explicit tot ,dar poate nu intelegi ceva atunci intreaba si ti se va raspunde . Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 26, 2017 Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Dacă nu ai experienţă sau dotare tehnică să-l faci, pune un anunţ la Servicii Electro-Job. Se va găsi sigur cineva să-l facă contra-cost.Sau la schimb... Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 26, 2017 Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Asa este si mai corect cum spune Validae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum