Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Main board CV7050L-I

Vizitator UN CETATEAN

Postări Recomandate

Vizitator UN CETATEAN

Buna seara,va rog daca ma poate ajuta cineva cu metoda de intrare in service la acest mainboard cv7050l-i.Eventual si o schema(televizorul este marca United,pe spate eticheta este rupta).Multumiri anticipate.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

4

• leoncris

2

• iuliantv

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

S-ar putea sa fie vorba despre acest tv-u : UNITED LED22X11 sau ceva asemanator....

Daca doriti schema,atunci dati un click aici : http://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/united/united_led22x11_shassi_main_board_cv7050l_i/419-1-0-31853

Dar pentru ati putea lua schema,trebuie sa fiti logat pe acel forum...sau sa va faceti pur si simplu un cont nou .

O seara minunata va doresc !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN

Buna ziua,va rog frumos poate ma puteti ajuta si pe mine.Mii de multumiri anticipate.Nu merge cu AV7050 sau Menu7050

Editat de UN CETATEAN
Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN

Televizorul nu prinde nici un program pe mufa de antena,iar dupa ce am dat jos ecranajul dupa acel selector(care e construit tot pe placa mare),au inceput sa se vada niste programe puricoase.

Acel asa-zis selector are integratul pe care scrie BCK06Z,dar nu am gasit nimic informatii despre el.

Multumesc frumos,doar ca acolo este doar continut de memorie.

Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN

Poze n-am cu ce sa fac,cele care l-am postat sunt luate de pe net.Practic acel selector nu e ca la alte televizoare o cutie aparte,e construit tot pe placa,si are un ecranaj in cap.Am incalzit lipituri pe acolo,si m-am uitat cu lupa,dar pare in regula.

Sub ecranaj e un integrat smd BCK06Z,mai are un quartz de 24.000mhz niste condensatoare si rezistente smd,si o bobina minuscula.Nu vad la televizorul asta nici fus.

Pe poza pusa mai jos am semnat cu rosu acel ecranaj.

Aici se vede mai bine,placa e exact ca a mea

http://www.ebay.it/itm/MAIN-CV7050L-I-BMJ1-52151-OT1G-FOR-24-LCD-TV-JTC-DVB-82401-/282322908532?hash=item41bbc1b574:g:WmkAAOSwo4pYGeBO

Editat de UN CETATEAN
Link spre comentariu

Poze n-am cu ce sa fac,cele care l-am postat sunt luate de pe net.Practic acel selector nu e ca la alte televizoare o cutie aparte,e construit tot pe placa,si are un ecranaj in cap.Am incalzit lipituri pe acolo,si m-am uitat cu lupa,dar pare in regula.

Sub ecranaj e un integrat smd BCK06Z,mai are un quartz de 24.000mhz niste condensatoare si rezistente smd,si o bobina minuscula.Nu vad la televizorul asta nici fus.

Pe poza pusa mai jos am semnat cu rosu acel ecranaj.

Posted Imagedescărcare (7).jpg

Aici se vede mai bine,placa e exact ca a mea

http://www.ebay.it/itm/MAIN-CV7050L-I-BMJ1-52151-OT1G-FOR-24-LCD-TV-JTC-DVB-82401-/282322908532?hash=item41bbc1b574:g:WmkAAOSwo4pYGeBO

Va rugam sa ne spuneti si cea ce scrie pe acest tuner...ca poate il gasim pe net si poate asa ii gasim chiar si vreun echivalent ceva.... :scarpin

Link spre comentariu

Nu scrie nimic pe tuner,este construit tot pe main board.Uitati-va in link-ul care l-am pus.

Da m-am uitat pe acel link,dar asa cum ati zis si dvs....nu scrie nimic pe tuner...

Daaa,chiar mi se pare destul de ciudat acest tuner...mai ales ca nu scrie absolut nimic pe el...

Link spre comentariu

Da m-am uitat pe acel link,dar asa cum ati zis si dvs....nu scrie nimic pe tuner...

Daaa,chiar mi se pare destul de ciudat acest tuner...mai ales ca nu scrie absolut nimic pe el...

Florine acest tuner este construit tot pe main board , si nu se poate schimba cu totul ci trebuie reparat si schimbat acel integrat cu care este facut si se va rezolva problema , dar acum ramine intrebarea daca se gaseste in comert acel integrat

Link spre comentariu

Florine acest tuner este construit tot pe main board , si nu se poate schimba cu totul ci trebuie reparat si schimbat acel integrat cu care este facut si se va rezolva problema , dar acum ramine intrebarea daca se gaseste in comert acel integrat

Eu unul cred ca mai mult de 70% nu o sa se gaseasca acest integrat...pentru ca eu l-am cautat pe net si nu prea am avut noroc sa-l gasesc...

Dar poate dansul are mai mult noroc sa gaseasca acest integrat din recuperari...dar oricum sunt sanse destul de mici...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări