Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LED JVC cu 17MB95

Paul_D

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Paul_D

8

• iuliantv

3

• attilaa0

2

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 3 săptămâni mai târziu...

Buna ziua,

Mai am nevoie pt.ca acest client a renuntat la TV, de fapt isi luase altul inainte sa-l aduca la reparat pe acesta. TV-ul este la mine si doresc sa-l repar.

Problema este ca nu stiu o boaba ruseste si nu ma pot inregistra. Fara logare, nu ai acces la dump-uri. Daca aveti vreo indicatie...

Va multumesc.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator Tudorache Florin Stefan
La 11.02.2017 la 15:33, Costica LCD a spus:

Uite dumpurile aici rescrie intai U10=25L1606E si daca nu se aprinde ledul, rescrie si U11=25Q80BVSIG, daca nici asa nu merge i-ati adio de la placa.......Sa ne spui si noua daca a mers, ca sint tare curios.......

https://files.fm/u/fjx8w24k#_

Buna seara, am rugamintea sa mai postati odata cele doua dumpuri domnule Costica, am acelasi defect la televizor si nu mai pot fi descarcate, cu stima. 

Link spre comentariu

MB95 sunt foarte pacatoase, pica procesorul(scurt pe anumite tensiuni), masurati la rece rezistenta ohmica pe fiecare tensiune(bobine smd) fata de masa

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator Tudorache Florin Stefan

Voi incerca maine niste masuratori. Tv-ul nu a mai functionat dupa incercarea de resoftare cu stickul.Initial mergea numai cu semnal AV, facea functia de cautare  programe dar nu le gasea.Cu stima.

Editat de Tudorache Florin Stefan
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări