Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

identificare rezistenta [piesa] aeroterma

vikvn

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vikvn

10

• Sorin Schiriac

2

• iod2

2

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu mai e cazul de nici o sarma la cat de ieftine se gasesc la dezmembrari pe original stare buna [ in alte vremuri stiu persoane care au schimbat aceasta siguranta la 400-500 lei fara exagerare ]am lansat o cerere oferta piese azi pe un site auto si cea mai ieftina am gasit la 30 lei/buc + transportcum spuneam ,am gasit loco la 50 lei si s a si montat ,totul ok

Scuzati ca intreb : doar siguranta in sine 50 lei??? Sau tot "ansamblul" din poza 4? Acum cateva zile am schimbat asa ceva la o aeroterma pe 220 si la magazinul din oras e 4 lei.
Link spre comentariu

Scuzati ca intreb : doar siguranta in sine 50 lei??? Sau tot "ansamblul" din poza 4? Acum cateva zile am schimbat asa ceva la o aeroterma pe 220 si la magazinul din oras e 4 lei.

va scuz bineinteles ,nu stiu cine ar fi dat pe siguranta aia 50 lei la dezmembrari ? :). tot ,,ansamblul,, [ rezistenta ,rezistor aeroterma ] a costat 50 lei loco original piesa second si am rezolvat problema

am achizitionat si doua sigurante de la prima ora ,5lei buc ,

post-259215-0-59746200-1485328613_thumb.jpg

Editat de vikvn
Link spre comentariu

Multe mașini au luat foc când s-a montat sârmă chioară,în loc de siguranța termică.Și vă zic eu de ce se arde:pentru că motorul aerotermei,din cauza vechimii,merge greu pe lagăre(bucșe de bronz grafitat)ceea ce duce la încălzirea rezistențelor de trepte,urmat de arderea siguranței termice.Ori montând sârmă chioară,și motorul trăgând din greu,rezistențele de treaptă se fac reșou,și i-a foc bordul :mort:

Link spre comentariu

"am 4 masini in familie care au exact acelasi model" - asa ca , ce conteaza ca ... arde una ?

Improvizatiile's bune de test , gen anulare protectii , .. , depanarea presupune readucerea la starea initiala.

Link spre comentariu

"am 4 masini in familie care au exact acelasi model" - asa ca , ce conteaza ca ... arde una ?

Improvizatiile's bune de test , gen anulare protectii , .. , depanarea presupune readucerea la starea initiala.

cred c am fost destul de clar in toate postarile mele si nu isi au rost sthouri de aste cu ,,ce conteaza ca mai arde una,, !!!

1. am luat second original din dezmembrari

2. am luat sigurante sa le repar pe celelate doua

asa ca mai usor cu remarci de doi lei !!

De aia am si deschis acest topic : CA sa stiu ce sigurante termice cumpar,ca daca vroiam sa pun sarma .....

Editat de vikvn
Link spre comentariu

De aia am si deschis acest topic : CA sa stiu ce sigurante termice cumpar,ca daca vroiam sa pun sarma .....te-ai intrebat asa pentru tine de ce se ard acele sigurante termice?

Link spre comentariu

absolut nu ma intereseaza ,nu sunt de specialitate si cu electronica sunt absolut varza !

schimb cu ce trebe schimbat ,caut original musai si sunt expert in intretinere auto

daca e probleme cu eroterma ,caut aeroterma ,daca e din alta parte etc etc ,nu mi bat joc de masini niciodata ,informativ iti zic ca am dat 450 lei/5 litri ulei premium !!

un coleg mai sus a explicat foarte bine de ce se ard si ii mai multumesc inca o data pentru acea postare .

stima

p.s. masinile sunt din familie [var,unchi,sora etc etc ] nu s toate in ,,ograda,, mea ]

am pus sigurantele cumparate pe rezistente sa fie acolo de rezerva

aaa si inca ceva important ,am gasit rezistentele cu totul la 50 lei set 2 buc+ 20 lei transport,asa ca nu are rost sa ne complicam cu improvizatii

Editat de vikvn
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări