Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

identificare rezistenta [piesa] aeroterma

vikvn

Postări Recomandate

e vorba de o rezistenta trepte aeroterma opel

am doua buc defecte si as dori sa le schimb pe amandoua dar nu stiu exact ce sa cumpar ,nu e nimic lizibil pe ea

post-259215-0-42189500-1485265256_thumb.jpg

post-259215-0-12766000-1485265270_thumb.jpg

post-259215-0-10498200-1485265752_thumb.jpg

post-259215-0-49306200-1485265786_thumb.jpg

Editat de vikvn
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vikvn

10

• Sorin Schiriac

2

• iod2

2

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator cata82

am pus poze si cu rezistenta .multumesc

Aceea 100% este o siguranta termica care daca depaseste pragul termic se intrerupe ireversibil. Editat de cata82
Link spre comentariu

da multumesc ,suport si ironii si tin si la gluma !! nu toate oamenii e obisnuiti :ras: cu termeni exacti de specialitate ,respectiv electronica

deci caut : rezis..pardon : siguranta termica 240 grd

Link spre comentariu

multumesc la toti

s a schimbat cu ceva sh si original [5 lei] si s a rezolvat ,avand in vedere ca am doua buc.defecte am zis sa le schimb sigurantele sa le am acolo, mai ales ca am 4 masini in familie care au exact acelasi model .

cand e arsa merge numai pe treapta 4-a aeroterma

Editat de vikvn
Link spre comentariu

Va rog.....nu mai invatati oamenii sa puna sarme in loc de sigurante. Eu cand am pus o lita in loc de siguranta s-a sarit trei metrii de fund in sus ca am pus o lita si ca i-a foc aparatul.

Asa ca va rog frumos...respectati doleantele fabricantului si montati siguranta la locul ei in caz de ardere..Nu Mai Puneti Sarme, Lite, Cabluri,etc...ca va ia foc masina...doamne fereste!

Editat de mac01
Link spre comentariu

nu mai e cazul de nici o sarma la cat de ieftine se gasesc la dezmembrari pe original stare buna [ in alte vremuri stiu persoane care au schimbat aceasta siguranta la 400-500 lei fara exagerare ]

am lansat o cerere oferta piese azi pe un site auto si cea mai ieftina am gasit la 30 lei/buc + transport

cum spuneam ,am gasit loco la 50 lei si s a si montat ,totul ok

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări