florianmro Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Pe ce culiseza axa z ? .O poza de profil se poate? Nu se intelege din imagini. felicitari pentru perseverenta Link spre comentariu
dorofteius Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Daca va ajuta, aveti de la mine cadou, un invertor monofazic(scoate 3x220) siemens, dar nu am ecranul la el, deci o sa fie problema cu programatul. Sau unul trifazic in toata regula, dar este doar de 1.5 kw. Imi pare rau acum ca am aruncat ce am avut ghidaje cu bucsi de bronz. Oricum, spuneti-mi pe mp, de unde sunteti, si daca mai am una alta, va ajut cat pot. Totul din cauza perseverentei. Va admir devotamentul. Link spre comentariu
aventtini888 Postat Aprilie 9, 2017 Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Nu arata rau , nu te lasa batut o sa reusesti . Link spre comentariu
AFCtin Postat Iunie 3, 2017 Partajează Postat Iunie 3, 2017 Buna seara, Va prezint pentru informare o gama de CNC-uri cu 5 axe de la o firma consacrata https://www.okuma.com/mu-v-series-5-axis-mills Cu stima Link spre comentariu
dany_cta Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 Frumoasa prezentarea dar am impresia ca alea depasesc un pic bugetul pe care il are initiatorul topicului care foloseste niste tevi zincate ca ghidaje, fitinguri ca rulmenti liniari, robineti si un spindle de 100lei. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum